Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2006, 23:43   #1
Cz@rny
Użytkownik Forum

Cz@rny's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: In the right place...

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sarewok
Profesja: Elite Knight
Gildia: Agnosti
Świat: Trimera
Poziom: 140
Skille: 96/93
Poziom mag.: 7
Problem Behemoth hunt, pierwsza/oryginalna wersja

Prawde mówiąc dokładnie tego się spodziewałem. Poprzedni temat również dotyczący Behemothów napisany przez Emilok'a to zwykłe ściągnięcie filmiku z forum Tibia.de i przypisywanie sobie wymyślenia tej techniki jako "pierwszemu".
Jakkolwiek, jego próba jest bardzo nieudolna. Mając przed sobą przykład pokazujący prawdopodobnie najlepszą technikę, gdzie czarodziej ma najdogodnijszą pozycję do łatwej ucieczki, i zarazem uniemożiwia Behemothowi przesunięcie się w którąkolwiek stronę, a więc oszczędza to bezsensowne balansowanie shootera... wciąż jest mu trudno ją naśladować (oczywiście dotyczy to wyłącznie używania czaru Exori Mort).

Ale szkoda czasu na wymienianie wszystkich jego błędów; kolega zwyczajnie wykazał się bardzo nieładnym zachowaniem, prawdopodobnie lubi być chwalony za coś, czego niestety samemu nie udało mu się wymyśleć.

Ale mniejsza z tym. Mój filmik nie był przeznaczony do publikacji na jakimkolwiek Forum. Nie chcieliśmy, aby zwykle spokojne Cyclopolis zamieniło się w spawny typu Hero czy też Hydr, czyli zawsze zajęte... z kilkunastoosobowymi kolejkami do respa.
Niestety zostałem zmuszony go zamieścić na Tibia.de ponieważ kilku Brazylijczyków bez wyobraźni opublikowało bardzo podobną metodę najbardziej ekonomicznego masowego zabijania Behemothów, ale oczywiście również z błędami.

Link do oryginalnej/pierwszej wersji filmiku:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4356

Pozdrawiam,
- saREDwok -

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.