Prawde mówiąc dokładnie tego się spodziewałem. Poprzedni temat również dotyczący
Behemothów napisany przez
Emilok'a to zwykłe ściągnięcie filmiku z forum
Tibia.de i przypisywanie sobie wymyślenia tej techniki jako "pierwszemu".
Jakkolwiek, jego próba jest bardzo nieudolna. Mając przed sobą przykład pokazujący
prawdopodobnie najlepszą technikę, gdzie czarodziej ma najdogodnijszą pozycję do łatwej ucieczki, i zarazem uniemożiwia Behemothowi przesunięcie się w którąkolwiek stronę, a więc oszczędza to bezsensowne balansowanie shootera... wciąż jest mu trudno ją naśladować (oczywiście dotyczy to wyłącznie używania czaru Exori Mort).
Ale szkoda czasu na wymienianie wszystkich jego błędów; kolega zwyczajnie wykazał się bardzo nieładnym zachowaniem, prawdopodobnie lubi być
chwalony za coś, czego niestety samemu nie udało mu się wymyśleć.
Ale mniejsza z tym. Mój filmik
nie był przeznaczony do publikacji na jakimkolwiek Forum. Nie chcieliśmy, aby zwykle spokojne Cyclopolis zamieniło się w spawny typu Hero czy też Hydr, czyli zawsze zajęte... z kilkunastoosobowymi kolejkami do respa.
Niestety zostałem zmuszony go zamieścić na Tibia.de ponieważ kilku Brazylijczyków bez wyobraźni opublikowało bardzo podobną metodę najbardziej ekonomicznego masowego zabijania Behemothów, ale oczywiście również z błędami.
Link do oryginalnej/pierwszej wersji filmiku:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4356
Pozdrawiam,
- saREDwok -