Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 05:33   #34
dubros
Zbanowany

Data dołączenia: 27 01 2005

Imię: Ca'fuze
Poziom: 111
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
i kto to mowi?? to ty ejstes nikim masz 0 powazania od innych mas ztylko 1 plus,glidie ktora wygrala wojne,a wiesz za co jestes zerem?? moze niepamietasz ale ja doskonale jak pieknie blagales o przyjecie do CN a pozniej wyszedles jak tylko poczoles kto wygrywa wojne...
a co do mojej zaplaty nie na poczatku ale zaplacilem jezeli cie to razi to masz peha,masz mnie w d.. spox ja ciebie tez zaplacilem dlatego ze mialem powod i niebyl to zaden powod zalezyny od dptf i wojny ale z ez(ciagle klutnie z valaisem w szczegolnosci) oraz sprawy ktore uniemozliwily mi gre przez prawie 2 miechy.a co do przyszlosci pamietaj jedna zasade na tibi,zadna glidia nieistnieje wiecznie,a ciebie ludzie nawet z dptf kochaja jak......(dopisz sobie reszte)pozatym moje odejscie mialo jeszcze 1 maly cel ukryty ale jek go neizauwazyles kto odeszedl z dptf gdy ja z ez to masz peha poprostu taki maly ukladzik.a co do fosa UE to moze on i ma ue ,moze i mnie wyj.. z serwa ale zawsze bede kims a ty?
racja
a co do dark kajka to zamknij morde ***any psie 13 letni pedale jak bylo cn to lizales wszystkim dupe i teraz kozaczysz bo wygraslcie przez hacki a jak by nie hacki to przez ostatnie 2 tygodnie siedzieliscie w za***anym domku fosfika myslisz ze jestes wielki bo zrobiles 100lvl i lizales dupe fosfikowi zeby cie przyja a tak naprawde jestes gownem bo 100 na arcani to jest juz nic biarac pod uwage ze jest kolo 40-50 ludzi ze 100 a na dodatek sharujesz wiec sam wiesz
dubros jest offline   Odpowiedz z Cytatem