Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 08:40   #29
Celoz
Zbanowany

Celoz's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
Celoz ma numer GG 2451090 Celoz ma login Tlenu Celoz@o2.pl
Domyślny Poradnik o Ab'...

Poradnik bardzo ciekawy, ale Ab' jest trudne, wszystkie elfy on Elfa do Arcanista no to dziekuje, low level <taki jak ja> mógłby tam dednonć..
chyba że to jest na poszczególnych piętrach...
a ponadto nigdy nie wiedziałem, gdzie w Ab' expić i po prostu poradnik jest świetny, ale ja nie lubie Ab', nie podoba mi się... w kazz sobie bardziej poexpie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lepek
Mam sorca w ab i musze latać do carlina po czary . A tak wogule to ja w ab dendriel jestem tylko dlatego, że jest blisko do zamku. Na 15 lvl tam za dużo nie ubije ale z kumplami moge nieźle poexpić. Lubie też wpisać czar na niewidzialność i poexpić na orcu berserkerze, hunterze, mino arch, mino guard.
Ja też musze latać to Carlin po czary, a ponadto ja mieszkam w Kazordoon, to mamy pare kilosów więcej
Mój kumpel powiesział, że czaami z Mino Guardów wypadają rzadko power bolty, czy miał racje? nie chce mi sie sprawdzać w potwory -> Mino guard -> loot i blu blu blu blu
i dlatego sobie czasem expie na minosach przy tunelu Fibuli, bawimy sie w berka i ja go strzelam z łuku albo kuszy... źle nie będzie jak mnie minos dogoni, ale jak mnie dogoni LAG

Ostatnio edytowany przez Celoz - 19-01-2006 o 08:46.
Celoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem