@ Fillipex
Tak, jestem pewny, że nie jestesmy pierwszymi, którzy po update zorientowali się, że najbardziej opłacalne stało się używanie czarów spontanicznych. Setzer~ wpadł na pomysł, aby wykorzystać to na Hydrach, to bardzo dobra technika.
@ Karakath
Dziękuję, że to doceniłeś.
@ Temi
To nieistotne czy przyznacie się do tego, czy któryś z Was widział wcześniej mój filmik i pod jego wpływem nakręcił swój.. czy nie.
"Mortowanie behemotów" były praktykowane o wiele wcześniej, ale dopiero teraz stało to się naprawde opłacalne. Zdaję sobie sprawę, że nie jestem pierwszym, mnie interesuje tylko mój serwer, nie moge ocenić co ludzie robią na innych.
Nie nazywam Ciebie, tylko Waszą metodę nieudolną. Jeśli nie widzisz swoich błędów to Twoja sprawa, chciałem Ci tylko zwrócić na nie uwagę.
Przetesowałem, że Behemoth stojący na skos do blokera przerzuca się na shootera o wiele częsciej niż, gdy stoi naprzeciw niego. Myślę, że warto jest to poprawić.
Nie chcem się z nikim kłócić, jeśli naprawdę wymyśleliście to sami to chwała Wam za to i mam nadzieje, że przyniesie Wam to dużo kaski i niezły zysk.
Powodem, pod wpływem którego podejrzewałem, że prawdopodobnie nakręciliście to po zobaczeniu mojego filmu jest to, że posty na temat tej techniki pojawiły się po moim opublikowaniu jej, a nie przed..
Jeśli tak nie jest, szczerze przepraszam.
- saREDwok -