Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 10:04   #95
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue
Nie lubisz jak ktoś drze na Ciebie morde, uraz z dziecinstwa?
Ja tez nie lubie. I wiesz co: w momeci, kiedy ktokolwiek mowi do mnie podniesionym glosem ja albo przestaje go sluchac albo mowie prosto w twarz 's*******aj'. Czlowiek moze byc ksiedze, pedalem albo kapralem, ale wszyscy maja mi okazywac szacunek za to, ze jestem. Kolejny powod do odroczenia sluzby wojskowej;]

Cytuj:
W polskiej armii jakoś nie zabardzo.
Nie? A o kotach i dziadach slyszales?

Cytuj:
Ale to świadczy tylko o tym że jesteś cięki wafel chcący do mamusi.
A jak nad Toba beda sie znecac psychicznie (krzyki, ponizane, traktowanie jak czlowieka gorszej kategorii) to nie zareagujesz? A wiesz dlaczego - bo cienki wafel jestes, nie potrafisz walczyc o wlasna godnosc.

Cytuj:
To napisz dokładniej co jest pomylone i kto na tym cierpi i jak! Pacyfista jeden no Zbyt uogólniasz kochany
Prosze bardzo: na ZSW szkoli sie ludzi do obrony panstwa. Tylko jak oni maja naszego panstwa bronic jak podczas calej sluzby raz rzucaja ATRAPA granata i kilka razy strzelaja z ostrej amunicji. Nie mowiac juz o tym, ze nie doswiadczas jakiejkolwiek presii spowodowanej swiadomoscia, ze w kazdej chwili mozesz umrzec. I dwa tygonie na poligonie? Co to ma byc, kabaret?

Cytuj:
że nie jesteś jeszcze dojrzały emocjonalnie Przemyśl kilka spraw i dopiero pisz.
Od kiedy dojrzalosc emocjonalna definiujemy jako "brak ostrej krytyki wojska?". On to widzi tak, ty to widzisz siak. Nie schodzmy w tym temacie na 'emocjonalnosc" bo nie o to chodzi. Wystarczy, ze ktos z***ie wojsko i juz "niedojrzaly emocjonalnie" jest. To jaki ja jestem: zacofany emocjonalnie? Bo wierze w niektore idee anarchizmu i wojsku mowie zdecydowanie NIE?

Kolejny absurd wojska: kumpel po poborze na pochlej-party powiedzial, ze jedynego czego sie nauczyl to sciemnianie jak byl wickiem

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 19-01-2006 o 10:06.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem