Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raimel !!!
Ludzie tacy jak ty będą zawsze biegać na 15 levelu i myśleć że im taniej tym lepiej. Lecz ludzie na wyższych levelach chodzą na hunty i wykładają na to pieniądze (runy) to przecież tanio tego nie mogą sprzedać (żeby przynajmniej się zwróciło).
|
taka propagandowa gadke to wciskac mozesz przedszkolakom. skad wiesz na jakim lvlu biegam(biegalem)? jestes telepata? to zagraj w totka, wygrasz kilka mln i kupisz sobie tibie na wlasnosc.
co tu mi tlumaczysz jakies glupoty o huntach? jak to sie dzieje, ze w normalnych warunkach gady gracze tez chodza na hunty i rowniez wykladaja runy i jakos im sie oplaca sprzedac za rozsadna cene a teraz nagle ni z gruszki ni z pietruszki im sie nie oplaca? teraz jestem na nizszym lvl i zalezy mi na tym zeby bylo taniej, jak tobie zalezy na drozyznie, to naucz sie targowac z innymi. mam cie finansowac? co jeszcze moze owsianke pod nos podstawic?
pomiajam juz fakt, ze kupujacy to nie matka teresa i nie obchodzi ich to czy tobie sie zwroci czy nie. slyszales kiedys o prawie popytu io podazy? jak nie umiesz handlowac-to sprzedawaj swoj loot u NPC bedziesz mial stala cene. a skoro juz tak lubisz matematyke i wyliczenia, to policz sobie ile np potrzeba run za jaka kase gdy idziesz np we 3 na black knighta z ryckiem sorkiem i palkiem. a potem policz sobie ile kosztuje przykladowo k-axe skoro juz sie tak powolujesz na trzeszczaca biede. juz widze jak ta cyfra rosnie do 18-19k-duzo tych run zuzywasz

.
najlepiej to rozdaj wszystko co masz biednym zgodnie z komunistycznym haslem "czy sie stoi czy sie lezy wszystkim rowno sie nalezy"