Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 10:18   #156
Vikos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raimel !!!
Ludzie tacy jak ty będą zawsze biegać na 15 levelu i myśleć że im taniej tym lepiej. Lecz ludzie na wyższych levelach chodzą na hunty i wykładają na to pieniądze (runy) to przecież tanio tego nie mogą sprzedać (żeby przynajmniej się zwróciło).
taka propagandowa gadke to wciskac mozesz przedszkolakom. skad wiesz na jakim lvlu biegam(biegalem)? jestes telepata? to zagraj w totka, wygrasz kilka mln i kupisz sobie tibie na wlasnosc.
co tu mi tlumaczysz jakies glupoty o huntach? jak to sie dzieje, ze w normalnych warunkach gady gracze tez chodza na hunty i rowniez wykladaja runy i jakos im sie oplaca sprzedac za rozsadna cene a teraz nagle ni z gruszki ni z pietruszki im sie nie oplaca? teraz jestem na nizszym lvl i zalezy mi na tym zeby bylo taniej, jak tobie zalezy na drozyznie, to naucz sie targowac z innymi. mam cie finansowac? co jeszcze moze owsianke pod nos podstawic?

pomiajam juz fakt, ze kupujacy to nie matka teresa i nie obchodzi ich to czy tobie sie zwroci czy nie. slyszales kiedys o prawie popytu io podazy? jak nie umiesz handlowac-to sprzedawaj swoj loot u NPC bedziesz mial stala cene. a skoro juz tak lubisz matematyke i wyliczenia, to policz sobie ile np potrzeba run za jaka kase gdy idziesz np we 3 na black knighta z ryckiem sorkiem i palkiem. a potem policz sobie ile kosztuje przykladowo k-axe skoro juz sie tak powolujesz na trzeszczaca biede. juz widze jak ta cyfra rosnie do 18-19k-duzo tych run zuzywasz .
najlepiej to rozdaj wszystko co masz biednym zgodnie z komunistycznym haslem "czy sie stoi czy sie lezy wszystkim rowno sie nalezy"
Vikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem