Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
i kto to mowi?? to ty ejstes nikim masz 0 powazania od innych mas ztylko 1 plus,glidie ktora wygrala wojne,a wiesz za co jestes zerem?? moze niepamietasz ale ja doskonale jak pieknie blagales o przyjecie do CN a pozniej wyszedles jak tylko poczoles kto wygrywa wojne...
a co do mojej zaplaty nie na poczatku ale zaplacilem jezeli cie to razi to masz peha,masz mnie w d.. spox ja ciebie tez zaplacilem dlatego ze mialem powod i niebyl to zaden powod zalezyny od dptf i wojny ale z ez(ciagle klutnie z valaisem w szczegolnosci) oraz sprawy ktore uniemozliwily mi gre przez prawie 2 miechy.a co do przyszlosci pamietaj jedna zasade na tibi,zadna glidia nieistnieje wiecznie,a ciebie ludzie nawet z dptf kochaja jak......(dopisz sobie reszte)pozatym moje odejscie mialo jeszcze 1 maly cel ukryty ale jek go neizauwazyles kto odeszedl z dptf gdy ja z ez to masz peha poprostu taki maly ukladzik.a co do fosa UE to moze on i ma ue ,moze i mnie wyj.. z serwa ale zawsze bede kims a ty?
|
Ulalalalalala. Ale pojazd.
Dorzuce pare swoich zdań raz : Linday powiedział, że hunta dostali swe... a o rodach zapomniałeś? Dąze do tego że tylko polacy mają odchyły był war ogólnie spain vs swe ale tylko polacy nie potrafili jednej strony obrać. Ale nie przejmujcie się tak jest zawsze polak polaka zapier*** z premedytacją bo ten na niego źle spojrzał a obcokrajowcom dupe liże (bez sugestii).
Rodzi się w *** pytań dlaczego ja wyszedłem bo Arcania is Arcania tutaj przegrasz to męczyć cię będa dzieci lub dostaniesz hunta za cholera wie co. To nie nova gdzie walczy się dla samej walki i nie huntuje forever bo by było nudno bez next war.
I tak naprawde boli mnie to że polacy na arcanii nie walczyli o swój interes mimo tego że polacy są najsilniejszą nacią na arcanii tak. Reasumując chodź polacy są najsilniejsi to dają się manipulować jak 10-letnie nie tylko przez spain ale i przez swe ... bo sam dałem się szwedom oczarować..
I nawiasem mówiąc war by nadal był jak by ez nie było hakniete. Bóg zapłać za przeczytanie posta