Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 12:22   #35
poisoner
Zbanowany

poisoner's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Nie wiem dlaczego, ale nie robilem nawet polowy z tych 25k/h przy pustej jaskinii..
Ja nie moge, 12k/h to ja w tej jaskini na polnocny-wschod od ank robie, jak oprocz mnie expia jeszcze 2 osoby. A jak samemu expie to minimum 20k/h. A jak to robie? Normalnie, po prostu obchodze cala jaskinie dookola, tak, ze jak expie w jej lewej czesci, to prawa sie respi i na odwrot, jak na polnocy jaskini jestem, to sie poludnie respi, ot cala filozofia. I chodze od larvy do larvy w ten sposob ze przejde kilka sqm i juz walcze, nie chodzac bezproduktywnie. A szybkosc mam tylko taka jak na 40 lvlu+utani hur co 60 many wale bo cwicze mlvl przy okazji wiec troche przyspiesza. Bohow jednak nie uzywam. A skad wiem, ze mam exp minimum 20k/h?:
1. Patrze ile mam expa, expie godzine, i patrze ile mam expa po godzinie.
2. Uzywam TBI, ktora mi pokazuje ile robie exp/h bardzo dokladnie i prawidlowo, bezblednie (TBI uzywam tylko do obliczania expa, bo ta komenda mi jest bardzo potrzebna przy wyborze expowiska, wiec nie gadac ze jestem cheater, itd itp)
Cytuj:
masz racje, elite knighta na 65 lvlu kupilem na allegro -.-
No nie wiem gdzie kupiles, byc moze to twoja postac, ale to nie znaczy ze wiesz jak nia expic, po prostu byc moze dlugo grasz i braki umiejetnosci czasem nadrabiasz, bo jak grasz z rok to co za problem 65 lvl wbic. Ja nie wiem i nie oceniam.
Cytuj:
lev 41 w bohach. Srednia 11-13k/h . Skille 72/72 + wh.
Sila taka sama, bo ja 75/75 ale f-axe. I utani hur od czasu do czasu wale zamiast bohow, wiec tez podobnie w sumie. Po prostu nie umiesz poruszac sie po jaskini jak tylko tyle wyciagasz (bloczysz resp). Jaskinie trzeba obchodzic na okolo i wszystkie zakamarki jak chcesz exp 20+k/h. No kurde ja sobie nie wyobrazam jak mozna robic 11k/h na larvach. To moj kumpel 34 ED robi z rozdzki dla 26 lvla na rotach na darashii 10k/h. To ty tam stoisz w miejscu jak masz taki exp.
poisoner jest offline   Odpowiedz z Cytatem