Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 12:58   #36
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dubros
racja
a co do dark kajka to zamknij morde ***any psie 13 letni pedale jak bylo cn to lizales wszystkim dupe i teraz kozaczysz bo wygraslcie przez hacki a jak by nie hacki to przez ostatnie 2 tygodnie siedzieliscie w za***anym domku fosfika myslisz ze jestes wielki bo zrobiles 100lvl i lizales dupe fosfikowi zeby cie przyja a tak naprawde jestes gownem bo 100 na arcani to jest juz nic biarac pod uwage ze jest kolo 40-50 ludzi ze 100 a na dodatek sharujesz wiec sam wiesz
moge troche przekrecic ale sens zrozumiesz;]

idzie sobie ksiadz droga patrzy a kolo jednej z hat gosciu buduje kubel i strasznie klnie
-dziecko czy niemoglbys tak nieprzeklinac strasznie glosno a poprostu troszeczke poowijac w bawelne by bylo milej
- a ku*** na hu* w bawelne ,poopierd***m dechami i bedzie gitara

to tak co do twojego posta mniej agresji;] to i tak do niuczego nieprowadzi ze sie wyzyjesz a pamietaj ze do jak to nazwales 13-latka i tak nic niedotrze

ja mam taka zasade ze im ktos jest wiekszy kozak na tibi"pa wyzywanie kozaczenie" tym bardziej go gnebiom w rl(mama mnie krzeslem bije plizz help"

poprostu jest nekany,cierpi a tylko na gupiej gierce moze sie wykazac co to nie on
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem