Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 19:13   #113
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Cytuj:
Ja osobiście nie mam zamiaru iść do woja, kojaży mi się to z syfem, niewyspanymi nocami i zmęczeniem. A powiedzcie mi, jak poprostu nie pójdę, będę siedzieć w domu, nawet jak będą przysyłać upomnienia,to co wejdą mi do chaty i mnie za szmaty do wojska wezmą ? Po za tym pytałem się kumpla jak się wymigać, to powiedział, że jak idziesz na sprawdzenie to udawaj świra, napiszą, że jestem niezdolny to służby wojskowej
Jak nie pójdziesz to ŻW (Żandarmeria Wojskowa) wejdzie ci w końcu na chate i najpierw przed sąd (grzywna lub pudło do lat 3), i potem ew. odprowadzą cie grzecznie na jednostke. A twoje udawanie świra i tak sprawdzą przez testy psychologiczne. Mój kuzaj (zaaaaaaaaaa***isty mamisynek, aż szkoda gadać :/) siedział miesiąc w szpitalu psychiatrycznym (załatwione na lewo) byle by do wojska nie iść. Teraz nie może robotty znaleść....

Lece na Lost IO!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem