19-01-2006, 19:13
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
|
Cytuj:
Ja osobiście nie mam zamiaru iść do woja, kojaży mi się to z syfem, niewyspanymi nocami i zmęczeniem. A powiedzcie mi, jak poprostu nie pójdę, będę siedzieć w domu, nawet jak będą przysyłać upomnienia,to co wejdą mi do chaty i mnie za szmaty do wojska wezmą ? Po za tym pytałem się kumpla jak się wymigać, to powiedział, że jak idziesz na sprawdzenie to udawaj świra, napiszą, że jestem niezdolny to służby wojskowej
|
Jak nie pójdziesz to ŻW (Żandarmeria Wojskowa) wejdzie ci w końcu na chate i najpierw przed sąd (grzywna lub pudło do lat 3), i potem ew. odprowadzą cie grzecznie na jednostke. A twoje udawanie świra i tak sprawdzą przez testy psychologiczne. Mój kuzaj (zaaaaaaaaaa***isty mamisynek, aż szkoda gadać :/) siedział miesiąc w szpitalu psychiatrycznym (załatwione na lewo) byle by do wojska nie iść. Teraz nie może robotty znaleść....
Lece na Lost  IO!
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl
|
|
|