Temat
:
Hmm... a czemu odeszli ?
Zobacz pojedynczy post
05-06-2004, 20:19
#
15
Matheous
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
Ta jakbym ja zamierzal odejsc to bym zajrzal potem tylko raz zeby zobaczyc ta parade radosci 'Jeee ten glupi noob sie odczepil radujmy sie'
A tak na powaznie-zaluje ze nie mam IRCa bo o wszystkim dowiaduje sie ostatni...Tak sobie mysle ze kazde odejscie jest najpierw 'obgadywane' na IRCu...mam racje?
Dowiedzialem sie o odejsciu Bosala(RESPECT!) i Dejvo(RESPECT!) z bycznego newsa na tibia.pl a o Dejvie z jego tematu...O odejsciu Gewofa nie wiedzialem, bo on mial dosc malo postow to nie zauwazylem jego podpisu
DOpiero przeczytalem czyistam post w jakistam temacie a w jego podpisie bylo 'Gewof wrooooc'...Myslalem ze sie w leb strzele. Wiedzialem, ze te odejscia sa poczatkiem konca tego forum. Z eerionem bylo podobnie-przeczytalem podpis kogostam i wiem... O tym, ze gonzo odchodzi, dowiedzialem sie teraz, po przeczytaniu topica Gewofa(Milo cie miec spowrotem
'Eerion back?'...No i teraz jeszcze ze Majen... Luuudzieee ja sie poplaaaczeee chcecie byc winnymi placzu nastolatka???
'To juz jest koniec... I nie ma juz nic...'
...Ide zaktualizowac moj podpis...
Wyślij prywatną wiadomość do Matheous
Znajdź posty użytkownika Matheous