Cytuj:
|
20k/h = 1 larva zabita na 6 sek czasu gry. Nie mowie ze to niemozliwe, tylko ze watpie ze tyle wyciagasz.
|
Ehhh, nie znasz w ogole logiki respa jaki tam wystepuje. Oczywiscie, ze nie zabijasz 1 larvy co 6 sekund, bo tam wystepuja respy po kilka larv w roznych zakamarkach. W jednym kącie jaskini zabijesz naraz kilka larv (ze swoimi skillami bierzesz larve na 1 hita, wiec zabijesz powiedzmy 3 larvy w ciagu 6 sekund, bo co 2 sekundy nastepuje uderzenie), a pozniej idziesz jakies 10 sekund nie zabijajac zadnej larvy i pozniej znowu kilka na raz. W sumie wychodzi duzo szybciej niz 1 larva/6 sekund, bo tak jak mowilem przy pustej jaskini spokojnie mozna zrobic 23k/h jak jestes skoncentrowany na expieniu i nic innego nie robisz, tylko myslisz jak chodzic, a jak masz farta to nawet 25k/h (zdarzylo mi sie raz na 50 razy ale jest mozliwe). No i oczywiscie jak ktos tak jak ja uzywa utani hura no to juz masz przyspieszenie w expieniu na pewien czas co kilka minut.
Cytuj:
|
Poza tym juz jeden taki byl co twierdzil ze robi 25k/h na cycach w Thais.
|
Kurde, ja nie opowiadam bajek, tylko rzeczy poparte faktami. W TBI kurde jak byk mi pisze 20+k/h jak tam expie i jak licze sobie exp to nie chce mi wyjsc inaczej, a liczyc umiem, przedszkolak nie jestem. Pojdz sobie na larvy do tej jaskini o ktorej napisalem ze jest najlepsza i pojdz na cyce do thais i porownaj exp, to sie przekonasz ze na larvach jest duuuzo szybszy.