Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 20:50   #543
Stefan12341
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukasz772
Ja kiedyś na Arcani znalazłem pergamin (po zabiciu jakiegoś lamusa) i pisało na nim: "Play a flute to master of snakes" chciałem biec do bazyliszka z fletem ale niestety nie wiem gdzie on jest... LoL wiem tylko ze w kazzo ;p Z nim się nie da rozmawiać bo jest za daleko a jak by sie zagrało to by podszedł? I może ruszycie doprzodu...? Mam nadzieje że coś wniosłem do rozmowy DO roboty! sprawdźcie to. A flet chyba w Thais można kupić a jak nie to Priests trzeba ubić. odpiszcie tu co sie stało

EDIT:
Aha i jeśli to Quest Spoiling to nie banujcie mnie ani nie usuwajcie tematu! modki plax!

EDIT2:
Emm gdzieś w temacie o skarbcu imperatora kazzo psiało, że MUZYKA JEST KLUCZEM. Ona może być kluczem do rozmowy, zabicia BAZYLISZKA którego krasnoludy chciały się pozbyć, a imperator pozwoli wybrać Jedną z rzeczy ze skarbca jako nagrode. Możliwe? Może ktoś popróbuje bo ja na Guardy sie nie pcham na 11 levelu z takimi skillami lol 3majcie sie

EDIT3: LOL rozkminka na maxa. Gdyby zagrać bazyliszkowi na Wooden Flute to by podszedł. pogadałoby sie. Imperatorowi zanieść trupa Snake'a zwykłego i powiedzieć mu że to bazyliszek. np: Hail, dead basilisk, yes (wiecie i key dostanie sie) a key znika po dostaniu go, a rzeczy mogą być takie jak Honey Flower, klikasz Use, i dostajesz

APEL: Sprawdź ktoś to, podziel sie tym ze mną lub na forum bo to naprawdę... Bardzo ciekawe

hmmm... dobrze konbinujesz. Ale niestety ci, ktorzy angazowali sie w ten temat, juz tu nie zagladaja. A byly tez wieszke lvle, ktre mogly to sprawdzic. :/