Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 22:37   #166
Vikos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2006

Domyślny

raimel smarku o ssaniu cycka to sam mozesz sie powypowiadac. od mojej matki to sie odwal gowniarzu i jej w to nie mieszaj. moi kuzyni, ktorzy tez maja po 17 lat maja 2x wiecej rozumu niz 10 takich jak ty.
co mozesz zaprezentowac piszac, ze to ja mam orzeszka zamiast mozgu? gimnazjum chociaz skonczyles? pewnie w LO jestes....oh ah, coz za wyksztalcony, madry i swiatly mlody czlowiek, padam do stop omnibusowi wsrod smarkaczy. zaprezentuj jeszcze swoja wielka wiedze na temat ekonomii, bo jak na razie to widze, ze jedyna twoja zyciowa wiedza jest granie w gierki internetowe i szczekanie. na tej podstawie stwierdzasz, ze ktos ma mniej rozumu od ciebie. pogadaj sobie z lustrem, albo z innym pryszczatym nastolatkiem, ktoremu hormony buzuja, moze sie zrozumiecie.

a co do reszty, handlu i ekonomi. wiecie, ze jak rosnie podaz przy stalym popycie to spadaja ceny? chcecie sprzedac, to ceny musza spasc i takie sa realia a gdy ktos grozi, ze bedzie mnie zabijal, bo nie mam zamiaru placic tyle ile on sobie wymarzyl(najlepiej byloby gdyby zrobic jednego hunta sprzedac loot za miliony i siedziec na zadzie przez nastepny miesiac) uehlehlehle....

a co do popier...... ktorzy zakladaja nowe chary zeby uniknac tych bzdurnych wymyslow...proponuje pogadac z tymi, ktorzy graja na MC, botach, sharuja, maja 2 postacie w tym druida i wlasnych llvl pk, ktorymi bezkarnie zabijaja tylko dla kasy bo nie maja jaj zeby narazic sie swoja glowna postacia, czyli z jakimis 95% polskich graczy...oni sa normalni.
kazdy radzi sobie jak musi a gdy z gory mi narzucaja ceny pod grozba smierci, bo za szybko chca sie dorobic moim kosztem...takiego wala.

Ostatnio edytowany przez Vikos - 19-01-2006 o 22:40.
Vikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem