Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2006, 22:46   #27
Fillipex
Użytkownik Forum

Fillipex's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Sto(L)ica \\// Szmu(L)ki

Stan: Na emeryturze
Imię: Fillipex
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sandgorm
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SlaYdh
Fillipex czy jaki ci tam przestan sie w kazdym temacie tak wymadrzac, taki jestes pro to sam nagrywaj filmiki a nie komentuj wszystkiego to nie solo to jest zle ale z ciebie noon itp. masz 30lvl palka wiec lepiej siedz cicho a nie wymadzaj sie bo tutorem ani gmem narazie nie jestes , wkurzasz mnie widziac w kazdym temacie jak mowisz ze cos jest zle , do dupy itp... pomysl zanim cos napiszesz

Te... po 1 to malo mnie to obchodzi ze to co ja pisze Cie wqrza... udzielam sie w tematach w ktorych warto sie udzielic... Hmm... jak Ty oceniasz ludzi po tym jaki maja lvl to zaslugujesz na miano nooba badz newbie.. jak wogole odrozniasz te 2 rzeczy intelektualisto... Znam wiele osob ktore maja 80 lvl+ a mozgi Twojego pokroju... a znam wiele 8 lvl ktorzy wiedza bardzo duzo o Tibii wiec Tobie radzilbym sie juz przestac udzielac.. Ani tutorem ani Gm'em nie chce zostac... to nie dla mnie.. wystarczy ze na forum sie udzielam... A chcialbym jeszcze zauwazyc ze nie w kazdym temacie wszystko potepiam i mowie ze jest zle... Dla mnie ten sposob nie jest solowka... inni nie musza popierac mojego zdania... tylko moze po tym co ja napisze uswiadomia sobie ze to nie jest do konca uczciwe...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
No bo sorka, ale solo to 1 vs 1 i niech przeżyje twardszy, a nie
"ja sobiem go uderze i uciekne wyżej żeby mi nic nie mógł zrobić"
No sorka, ale owszem - demon padł, ale solo bym tego nie nazwał.
Tutaj jest dobrze napisane... poprostu nieuczciwe!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajzer
ehh wy małe ludzie;]
podam wam przykład
solo metoda up and down to jak bicie andrzeja gołoty otwierając i zamykając drzwi (przyjmijmy ze golota jest slepy i go zaskakujemy za kazdym razem)
wiec pokonanie go nie jest trudne w taki sposob;]
Wlasnie... a pokonaj go na ringu to powiem ze jestes dobry...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palek Demon
@filipex
Chentnie popatrze jakdemony Solo wg ciebie nie up&dw Swoim 30 palkiem
A Ty sie naucz czytac ze zrozumieniem... napisalem ze jakbym mial dobry net a co za tym idzie i pacc to bym nagral taki film... ale ze nie mam dobrego neta to nie nagram... i popraw swoja ortografie

Fillipex jest offline   Odpowiedz z Cytatem