Na początku zaznaczam, że odpowiedzi są zdecydowanie subiektywne, oparte na moim punkcie widzenia. Jeżeli się z nimi nie zgadzasz Czytelniku (do czego masz prawo) To zapraszam do polemiki tutaj/na PW/na GG/na IRC, gdy tylko będę w stanie odpowiedzieć.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cz@rny
Nie mam ochoty wypisywać Tobie, ani rzadnemu innemu zwykłemu użytkownikowi Tibia.pl sposobów, by nie płacić z własnej "kielni" za utrzymanie serwera pod album, bo to się mija z celem.
|
To wypisz mi. Tutaj.
Cytuj:
Pomysł jest, nie do rozpatrzenia przez Was, tylko przez Admina. Jeśli mu się spodoba to zarzyczy szczegółów, których nie mam ochoty przedstawiać szerokiej publice, a właśnie cały plan podważa Twoje argumenty na "NIE!" i ukazuje przejżysty projekt, który odpowiednio poprowadzony dojdzie do skutku tj. zarabianie na siebie, konkursy itd. A w dodatku rozpowszechni Tibie.pl w szerszym gronie Tibijczyków, bo narazie to oni wiedzą, że taka stronka jest, a nikt nie korzysta.
|
Mówisz tak, jakbyś miał conajmniej plan ataku na Pentagon. Mógłbyś podać chociaż jakieś ogólne zarysy, a nie nic nie znaczące "Będzie za***iście, mówię wam". Tak to każdy potrafi powiedzieć - szczególnie, że nie podajesz żadnych argumentów na poparcie swojej tezy (o czym dalej).
Cytuj:
Mam za sobą kilka projektów, w które zainwestowałem i przyniosły zyski, nie mówiąc nic o kosztach, które pokrywały w 100%.
|
Wiesz, może zamiast używania jakichś mglistych tekstów pokazałbyś, wybacz za wulgarne słowo, DOWODY? Na razie wyglądasz jak pierwszy lepszy polityk - "Zagłosujcie na mnie, a będziecie mieli gruszeczki na wierzbie! ja kiedyś już takie wyhodowałem!" tfu, tfu.
Cytuj:
Teraz pewnie nie zgodzisz się ze mną iż potrafię podważyć Twoje stwierdzenia i napiszesz "jak mam wierzyć w coś czego nie ma!?".
|
Pewnie że tak. Sorry stary, to nie jest jakiś dogmat, nie muszę ci wierzyć na słowo. Szczególnie, że używasz jakichś wykrętów, że to niby nie jest dla naszych uszu. Coś tam wspominasz, że zrobiłeś jakieś-tam super-mega projekty, ale konkretów zero. Wiesz co się robi z takimi ludźmi? Wyśmiewa.
Cytuj:
POMYSŁ JEST DLA OGÓŁU, A WGŁĘBIANIE SIĘ W SZCZEGÓŁY DLA ADMINA I OSÓB, KTÓRE SIEDZĄ W TEJ BRANŻY I WIEDZĄ OCB 
|
"Ja jestem masta i admin jest masta a reszta s*******ac bo my tu mamy ważne sprawy do omówienia, nie pałętać się nam pod nogami! Won stąd plebsie, ale już!"
Przesadzam? Może troszkę.
Cytuj:
A temat został założony z zapytaniem: "Czy nie fajnie byłoby posiadać własny album a'la Photobucket.Com, w którym mógłbyś pochwalić się swoimi screenami wśród innych graczy?"
|
Fajnie. Daj $$ za serwery/pokaż konkretny pomysł/jakieś plany/projekty/dowody/cokolwiek to porozmawiamy normalnie. Póki nie pokażesz z czym przychodzisz, wara.