Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Veccia jest nielojalna??Usciślimy to,że Veccią grały 4 osoby więc nie wiadomo kto jakie miał podejśćie-,- Begger była lojalna i odeszła z Patriots po jakimś czasie,zresztą ja też odszedłem bo nie podobało mi się jak liderzy PPG potraktowali osoby które im pomogły tzn Wojtixa,Sir Zemua i całą ich gildie olali i pozwolili,z Anurchy się dogadali,że jak będzie źle to ona im pomoże,a oni laske wyłożyli.Podobały mi się założenia PPG gdzie zwalczali PAing ale nie wyszło i mamy to co mamy.Ale i tak najbardziej szkoda,że 98% polaków pomogło pats po hacku Jejiheva,wtedy był niezły owner Atnaza,który wcale nie wywalał z respów i nie huntował ludzi za free,mogliśmy pomóc BM i teraz Corlic miałby największy lvl na galanie,potem Bon i by się spoko żyło no ale nic żyjemy dalej i czekamy na drugie "PPG",które rozwali Konde;p
|
i na 80 lv grana :>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
Niezapomnij,że ostatnią szansą na zatrzymanie Kondy była wojna po hacku Jejiheva i jakoś wtedy tylko 4 polaków walczyło przeciw Kondzie w tym ja.Fraga miałem z Kondą na Icarusie za to,że na początku pomagałem DH inv do domku,ringi,runy itd a ci mi za***ali deco z domku,2 razy za***ali real frienda,Sun'chez lał ludzi z mojej gildi za free,a pózniej się okazało,że osoby którym ufałem sprzedały chary albo znaleźli nowych ownerów na wojne.A ostatnio z POlaków to ubiłem tylko Zarize i Zerk BLadera i większość osób wie za co,czyli za zabijanie ludzi za to,że atakowali jego noob chara z red skullem który pekował.Moje PvP napewno nie jest najgorsze na galanie i chciałbym je sprawdzić w wyrównanej wojnie.A jeżeli to ty Zerk to jakbyś się odezwał,kiedy pytałem cię,a nie zamknął i stał tylko to bym może cię uratował.A Konda i tak wtedy nie grał więc co mi to dało on i tak mnie za bardzo nie lubi;p
|
Demi, Boltan, i kto jeszcze wtedy walczyl?:> pamietam to

byla to szansa na zatrzymanie kondy ale polacy scykali dupe(pamietam do tej pory jak zarize stal pod dp i sie w****ial ze szopki przeciw kondzie od*******acie) mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie szansa u***ac konde gl:*
@zerk
pewnie mnie nie pamietasz nubka na 20 lv ktory z toba gadal -,- ale to byly fajne czasy jak z skullem w czarnym wdzianku zawsze po carlin biegales i na*******ales all nubki -,- GL gdzies tam do zobaczenie(zagrania) gdzies tam -,-