Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scorp
wiesz twoja wypowiedz uswiadomila mi ze czegos ci brakuje, masz za duzo kompleksow i grasz na pvp zeby zabic 20lvl-sorca z sd?
pozatym dam ci moj caly majatek na guardi jezeli mnie zabijesz bueheuehe walniesz z sd 200?i ***a mi zrobisz za przeproszeniem...wiec wrzuc na luz i pomysl troche zanim cos napiszesz, co innego rozumiem jakby 130~sorc mnie pekowal, wtedy moze by mnie zabil ale napewno nie ty :<]
|
Hi, nie chcialem nic pisac na twoj temat bo poprostu mi sie nie chcialo ale spoko napisze. Nie wiem gdzie te lvle zrobiles i czy sam bo tego tez nie wiemy, ale jedno jest pewne pojecia o grze to nie masz za wiele. Gadasz jak bys byl jakims kozakiem niewiadomo jakim, a tak naprawde to pewnie h**a potrafisz.
Co do pvp, to moze znasz takie pojecie jak "PVP Secura" ?? Wiesz skad sie to wzielo? A no stad iz kolesie z Secury (Kiedys byl to jedyny non-pvp serv) na kazdym test serv. padali ofiarami o 50 lvli mniejszyvh kolesi z serverow PVP, nie potrafia sie zachowac jak ktos ich bije i pojecia o uciekaniu maja jak moj pies o grze w noge. Wiec powiem ci jedno, chcesz byc kozak zrob chara na Danubii i pokaz jaki to ty jestes wielki cwaniak. Zjadl bym cie z butami przyjacielu, bo lubie takich jak ty...
Na nastepnym Tescie jestes moj. Cya, Have Fun na tym swoim Depo-servie.
Btw. Jesli chodzi o tego twojego misia to mam takiego znacyz mailem na Elysii, tylko ze na 50 lvlu i go nie kupilem jak Ty, i ten byl bardziej wartosciowy bo byl i jest jedyny na servie. Sprzedalem go jak przestalem tam grac za 916 k ^^.