Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2006, 12:13   #85
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Ogólnie to pytanie brzmialo sorc czy druid.. no ale wypowiem sie na temat offtopa.. co se bede żałował..

@topic: wszystko zależy.. sork ma UE.. i to daje duzo radochy.. wymieciesz sam miejsca z masa wrogow.. nalezy jedynie pamietac ze UE potrzebuje wysokiego lvla do kupna wiec no troche trzeba pograc. Druid natomiast ma mozliwosc leczenia siebie po mniejszych kosztach (heal friend zbiera 70 many a ex vita 160), leczenia obszarowego (150?) ktore leczy summony. Nie zaglebiam sie w roznice uh-sd bo runy mozna kupic w sklepie.. napewno druid szybciej zacznie zarabiac na uhah (24 lvl?) niz mag na sdkach (45 lvl?). Mag natomiast ma duzo czarow ofensywnych spontanicznych.. co przy nowej szybkosci regeneracji many jest bardziej oplacalne (evawe, GEBeam). No i szybciej raczej zrobi Annihilatora niz druid. Tak wiec postacie sa doskonale wybalansowane. Ja osobiscie polecam druida aczkolwiek jest to subiektywna decyzja i napewno zadna klasa gorsza nie jest

@offtopic up: rozne zdania wynikaja z roznych podejsc.. pewnie ze jak uzywasz MC + makro to robisz druida, stawiasz na MC zeby robil uhy/gfb/cokolwiek lowil rybki i tylko od czasu do czasu zabijesz cos na soula a main charem grasz. Vil tak jak i ja preferuje metode uczciwa (non-mc, non-macro) i ma racje ze w takim przypadku lepiej ekspic main charem.. poniewaz w czasie w jakim zrobisz rune-makerem bp run.. w tym samym czasie sam zarobisz main charem na ten bp + wpadnie Ci ekspa + kawalek mlvla, skilli, itp.

Ot moje skromne zdanie.

Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 20-01-2006 o 12:14.
Sir Saneris jest offline   Odpowiedz z Cytatem