Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pogromca pk
Wylatuje. Uje sie nie kreskuje. Ty pewnie tak jak wiekszosc dyscośtam nie znasz zasad ortografii... To stara choroba, nazywa sie "lenistwo".
|
Co do tej dysleksji to jedni naprawdę chorują na lenistwo ale za to inni naprawdę mają dysleksje. Ja naprzykład znam zasady pisowni (o tyle o ile

) ale sadze błedy ort w co drugim wyrazie (jestem dys lektykiem ortografem i czyms tam jeszcze, już nie pamietam) -,-. Czasem jest to irytujace bo zabardzo nielubie ludzi ktorzy sie wyśmiewają zemnie ze stawiam "byki", mówiąc to w taki sposób jak bym zrobił komuś cos złego... szczeże mówiac teraz się zastanawiam ile błedów ort poleciało w tym tekscie. Co do dysleksji to niejest to tylko od błędów ort i innych takich, poczytaj sobie o tym, zanim znowu puscisz znowu głupi text tego co tam na góże.
@topic
Dalej się zastanawiam czy nie muszę obawiać sie wezwania do woja w czasie studiów i po zakonczonych studiach, a jesli coś takiego dostane to czy po zakonczonych studiach moge sie odowołać? Odrazu zaswiadczam że jestem zdrowy ale za leniwy zeby iść na coś co raczej mi sie w życiu nie przyda.