Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2006, 16:17   #130
MKM
Użytkownik Forum

MKM's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pogromca pk
Wylatuje. Uje sie nie kreskuje. Ty pewnie tak jak wiekszosc dyscośtam nie znasz zasad ortografii... To stara choroba, nazywa sie "lenistwo".
Co do tej dysleksji to jedni naprawdę chorują na lenistwo ale za to inni naprawdę mają dysleksje. Ja naprzykład znam zasady pisowni (o tyle o ile ) ale sadze błedy ort w co drugim wyrazie (jestem dys lektykiem ortografem i czyms tam jeszcze, już nie pamietam) -,-. Czasem jest to irytujace bo zabardzo nielubie ludzi ktorzy sie wyśmiewają zemnie ze stawiam "byki", mówiąc to w taki sposób jak bym zrobił komuś cos złego... szczeże mówiac teraz się zastanawiam ile błedów ort poleciało w tym tekscie. Co do dysleksji to niejest to tylko od błędów ort i innych takich, poczytaj sobie o tym, zanim znowu puscisz znowu głupi text tego co tam na góże.

@topic

Dalej się zastanawiam czy nie muszę obawiać sie wezwania do woja w czasie studiów i po zakonczonych studiach, a jesli coś takiego dostane to czy po zakonczonych studiach moge sie odowołać? Odrazu zaswiadczam że jestem zdrowy ale za leniwy zeby iść na coś co raczej mi sie w życiu nie przyda.

Ostatnio edytowany przez MKM - 20-01-2006 o 16:22.
MKM jest offline   Odpowiedz z Cytatem