Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2006, 17:29   #1
THC1983
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006

Domyślny KEY 4602 czy on naprawde istnieje ??

siemka jestem tu nowy na forum wiec zamieszcam taki temat wiem ze juz był chyba taki ale nie zaszkodzi chyba jeszcze raz

z tego co czytam o mino magu to czy naprawde istnieje taki klucz 4002 czy ktos go wogule widział na jakims zdjeciu albo na trade bo ja przeszukałem na necie ale nic nie znalazłem ;/ wiemy wszyscy ze sa klucze 4600,4601 i 4603
ale gdyby buł ten klucz 4602 to by przecierz był na tibi pl pokazany ze istnieje a moze Gm sobie jaja robi i specjalnie dał taki odstep zebysmy mysleli ze istnieje ;D

a oto moja bajeczka o mino magu ;D zdobywamy ten klucz idziemy do mm zabijamy go albo uciekamy i idziemy do teleportu teleportuje nas do ghula jak nas teleportnie to szybko przeszukujemy szybko te 3 ciala powiedzmy ze znajdujemy tam kolejn key 4604 po zdobyciu odkopujemy pickiem dziure w ziemi włazimy tam i jest kolejny tele włazimy tam i pojawiamy sie w swiatyni po pojawieniu sie w swiatyni idziemy do sklepu toma otwieramy drzwi na gorze włazimy do pomieszczenia przesuwamy dzwignie i pojawia sie nowa skrzynka obok zagladamy tam a tam buty do chodzenia po wodzie ;D wtedy tylko szybko iegniemy po sof włazimy na wysepke i sof jest juz nasz ;D oto moja bajka ;D

LEPIEJ PANOWAC NA ROOKGARDZIE NIZ BYC NOOBEM NA MAINE

Ostatnio edytowany przez THC1983 - 20-01-2006 o 17:34.
THC1983 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.