Zobacz pojedynczy post
stary 20-01-2006, 17:58   #1
kojiro
Użytkownik forum

kojiro's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Iława

Stan: Niegrający
kojiro ma numer GG 1598897
Domyślny

...np. Internet Explorera, Gadu-Gadu czy naprzykład jakiejś gry, Football Manager 06 czy Fify06. Ja juz szałów dostaje, bo co wylacze FM'a czy fifie to ****a mac robi mi reseta, jak tu szala nie dostac, wylacze przypadkiem gg, ****, reset Jeszcze chwila i kompa przez okno wywale. Ma ktos jakies pomysly? Tylko prosze nie piszcie "przeskanuj anty-virusem" albo "format" bo tyle to sam wiem. Pozdro, czekam na odp.

System Windows XP Pro z nakladka Service Pack 2. A dzieje sie to ... hmm... niemoge tego okreslic, nie pamietam ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi
a moze procek (or smth) ci sie przegrzewa i sie komp wylacza? jak sie nie myle to byl podobny temat...
Tez tak na poczatku myslalem, ale przegrzewal by mi sie akurat po wylaczeniu jakiejs aplikacji? Bo jak nic nie robie (np zostawilem kompa na noc zeby sie sciagal) to wszystko było normalnie, wiec to raczej odpada...

EDIT up : 256, 0 aplikacji w tle, i nadal to samo ;/

Ostatnio edytowany przez Raynold - 23-01-2006 o 10:16. Powód: Łączę 3 posty w 1. Naucz się edytować.
kojiro jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.