Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2004, 08:18   #18
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

No to ja swój głosik daję na:
Beny Avalon'Shade-->Hiberna-->30-->Sorcek

Jak jeszcze nikogo na mainie nie znalem i zobaczylem ze gostek sprzedaje lmm za 50gp w Thais, a wiec szybko tez sobie kupilem ten czar i tak zrobilem . W koncu zaszedlem do Venore. Chodze po miescie troche sie pogubilem i po drodze mowie: "I sell 1 rune lmm for 50gp". W koncu na priv odzywa sie Beny abym poszedl do malego depo (mysle sobie co jest tez duze?!?) w koncu po paru wyjasnieniach dotarlem na miejsce i sprzedalem runke. Powiedzial ze kupi wiecej ale 50gp to troche za duzo za te runki, wiec ja mowie OK. Spytalem sie go gdzie sie runki tam kupuje on mi pokazal i po drodze tez swoj domek. Wiec kupilem blanki ide pod domek patrze a tam wszyscy po polsku gadaja (ja myslalem ze on jakis obcokrajowiec ). No i tak sie zaprzyjaznilem z nim i dzieki niemu mialem bardzo latwy start bo mi za free dal niezly ekwip jak dla gostka prosto z rooka i dal mi za bp lmm akurat tyle kasy ile potrzeba na hmm, a potem juz poszlo jak z gorki . Zawsze sluzyl mi rada i odpowiadal na pytania. Na 25lvl niestety zginalem od huntera i stracilem d-hammer i tarcze (ale pech), a kasy akurat nie mialem, a on mial d-hammerka na sprzedaz i dal mi go, a ja mu mialem zaplacic 4bp hmm jak zrobie (nie poganial mnie) i tarcze ta co mialem za free. Jak dla mnie jest to wzor do nasladowania. No i expic tez potrafi niezle, ale tak jak ja nie zawsze ma na to ochote .

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline   Odpowiedz z Cytatem