Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MKM
Co do tej dysleksji to jedni naprawdę chorują na lenistwo ale za to inni naprawdę mają dysleksje. Ja naprzykład znam zasady pisowni (o tyle o ile  ) ale sadze błedy ort w co drugim wyrazie (jestem dys lektykiem ortografem i czyms tam jeszcze, już nie pamietam) -,-. Czasem jest to irytujace bo zabardzo nielubie ludzi ktorzy sie wyśmiewają zemnie ze stawiam "byki", mówiąc to w taki sposób jak bym zrobił komuś cos złego... szczeże mówiac teraz się zastanawiam ile błedów ort poleciało w tym tekscie. Co do dysleksji to niejest to tylko od błędów ort i innych takich, poczytaj sobie o tym, zanim znowu puscisz znowu głupi text tego co tam na góże.
|
Powiedz mi, bez pytania sie/sprawdzania w necie, na czym polega :
-dysgrafia
-dysortografia
-dysleksja
Sorry, ale gdybym ja byl chory na cos, wiedzialbym raczej, co to za choroba. Nie napisalbym "jestem chory na raka,aids i cos jeszcze, nie pamietam".
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez S.P.M
Dżuma i cholera znana był od pradawnych czasów. AIDS - przed II WŚ nikt o tym nie słyszał, i pewnie w Europie to nawet nie występowało. Potem wraz z epidemią free love & flower power się rozprzestrzeniło po całym świecie.
|
Slyszeli, tylko podpisywali to pod inne gatunki chorob. Tak samo rak - mysleli, ze po prostu siada organizm. Rak skory? Czesto mylony z tradem (nie tradzikiem!

) A dysfunkcje trudno bylo wylapac, bo maloktory umial pisac/czytac/malowac

Arystokracji bylo stosunkowo malo, wiec i mniejszy odsetek byl. I czesto przyklejano komus takiemu latke "glupka".
@Topic : czyzby temat sie wyczerpal? Skonczyly sie nam argumenty?

@Igomas : dobrze gadasz