Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
tak boimy sie takich high lvlow jak ty!!! 20 lvl straszne.... pewnie jak pokazalbym ci co trzeba zrobic na paradox tower to tez bys sie wydzieral "to sa tylko glupie oltarze!!! nic wiecej!!!" czowieku, czy ty masz wogole pojecie jak wygladaja questy?? nie mowie tu o latarni czy desercie, gdzie kolega cie zaprowadzi bo sam w zyciu bys nie wpadl co trzeba zrobic, tylko o bardziej skomplikowanych. Gdybys zobaczyl co trzeba zrobic np na takim Banshee quest to najzwyczajniej w swiecie bys sie zamknal. Nie lubisz rooka, masz o nim bardzo male pojecie a sie udzielasz, po co?
PS
Boimy sie maina tak?? A sam grasz na swiecie "no-PvP", dlaczego? boisz sie maina?? a czym sie rozni swiat no-pvp od rooka?? tez nie masz nic innego do roboty tylko ekspienie na tych samych miejscowkach (no moze masz ich troche wiecej, ale ludzi tez jest wiecej) ale za to ciebie pewnie tam szanuja! Napewno! :/
|
Taki kozak? choć kozaczku na inferne, zanim z rooka wyjdziesaz juz będziesz huntowany za noobostwo, poza tym, ja gram na tym non-pvp tylko jako odpoczynek, bo na infernie gorąco się zrobiło, i nie da rady grać w najbliższym czasie, ostatnio za peczenie dostałem hunta od 60+lvla, nagelsvampa, wiec sie zamknij jeśli nie wiesz o kims wszystkiego, gram na kilku światach, a zostawiłem tylko te postacie odkryte. po prostu siedz cicho jesli nie znasz mnie, a jesli chcesz mnie poznac to choc na inferne/nebule/arcanie/galane. wybierz jeden z tych swiatow i choc sie ze mna zmierzyc, mam zamiar ci nawalic za te głupoty co tutaj wypisujesz.
P.S.
Mnie dużo osób szanuje, poza tym, znam sie na questach, robiłeś może draconie? ja robiłem na 13lvlu i sie teleportnąłem jak kumple skonczyli questa, na dragonie, bo z hg sie nie da wrócić normalnie. byłeś na banshee quest? na pewno nie byłeś, już czuję respekt do kogoś kto nie chce wyjść na maina. byłeś na paradox tower? raczej nie. robiłeś emperor cookies? na pewno nie, do pokonania z 10 dwarf guardów, a ja zrobiłem na lvlu 10. Robiłeś postmana? ledwo byś zobaczył co trzeba robić, już byś zemdlał. robiłem kilka razy więcej questów niż ty. a robiłeś elvenbane? zobaczyłbyś co trzeba bić to byś sie schował. nie udzielaj sie jak mnie nie znasz!