Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2006, 13:13   #28
Lass
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidunio
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilus Thor
Taki kozak? choć kozaczku na inferne, zanim z rooka wyjdziesaz juz będziesz huntowany za noobostwo, poza tym, ja gram na tym non-pvp tylko jako odpoczynek, bo na infernie gorąco się zrobiło, i nie da rady grać w najbliższym czasie, ostatnio za peczenie dostałem hunta od 60+lvla, nagelsvampa, wiec sie zamknij jeśli nie wiesz o kims wszystkiego, gram na kilku światach, a zostawiłem tylko te postacie odkryte. po prostu siedz cicho jesli nie znasz mnie, a jesli chcesz mnie poznac to choc na inferne/nebule/arcanie/galane. wybierz jeden z tych swiatow i choc sie ze mna zmierzyc, mam zamiar ci nawalic za te głupoty co tutaj wypisujesz.

P.S.
Mnie dużo osób szanuje, poza tym, znam sie na questach, robiłeś może draconie? ja robiłem na 13lvlu i sie teleportnąłem jak kumple skonczyli questa, na dragonie, bo z hg sie nie da wrócić normalnie. byłeś na banshee quest? na pewno nie byłeś, już czuję respekt do kogoś kto nie chce wyjść na maina. byłeś na paradox tower? raczej nie. robiłeś emperor cookies? na pewno nie, do pokonania z 10 dwarf guardów, a ja zrobiłem na lvlu 10. Robiłeś postmana? ledwo byś zobaczył co trzeba robić, już byś zemdlał. robiłem kilka razy więcej questów niż ty. a robiłeś elvenbane? zobaczyłbyś co trzeba bić to byś sie schował. nie udzielaj sie jak mnie nie znasz!
Z*emperor*cookies*to*ladnie*zes*odjechal...*10*gua rdow?*lol...*draconii*na*13*lvl*tez*nie*zrobiles*( wymagany*25),*a*postmana*bez*intrukcji*bys*nie*zro bil...*a*i*daj*ten*swoj*nick*na*galanie,*ciekawi*m nie*czy*naprawde*masz*jakikolwiek*szacunek...PS*sr y*za*brak*enterow*i*polskich*znakow,*a*takze*jesli *beda*gwiazdki*zamiast*spacjiale*mi*sie*cos*z*komp em****ie*-.-

Ivul skillz0r trejn mode on (till 75)...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dezewov
Mam 2501 lvl i mam mpa i noob legs i mjek sdfjklfdjn srape bac***eta heya banana hasdas i wymiatam zabije forum wasze moim sdekum i benzynow beolowioa
Lass jest offline   Odpowiedz z Cytatem