Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2006, 13:55   #29
grzelu8
Użytkownik Forum

grzelu8's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
grzelu8 ma numer GG 5359575 Send a message via Skype™ to grzelu8
Domyślny

Cytuj:
Taki kozak? choć kozaczku na inferne, zanim z rooka wyjdziesaz juz będziesz huntowany za noobostwo, poza tym, ja gram na tym non-pvp tylko jako odpoczynek, bo na infernie gorąco się zrobiło, i nie da rady grać w najbliższym czasie, ostatnio za peczenie dostałem hunta od 60+lvla, nagelsvampa, wiec sie zamknij jeśli nie wiesz o kims wszystkiego, gram na kilku światach, a zostawiłem tylko te postacie odkryte. po prostu siedz cicho jesli nie znasz mnie, a jesli chcesz mnie poznac to choc na inferne/nebule/arcanie/galane. wybierz jeden z tych swiatow i choc sie ze mna zmierzyc, mam zamiar ci nawalic za te głupoty co tutaj wypisujesz.
po 1 na kazdym z tych serverów masz postac wiec on nie bedzie mial szans zeby cie pokonac. Jeśli już to idzcie na jakis inny swiat i tam zagrajcie.
Evil Maul ładnie cie zjechał
lol - 10 dwarf guardów na tym quescie nie ma. One są zamknięte za drzwiami ale jak ty byłes takim noobem ze tam wszedles nie wiem po co to juz twoja sprawa

a tak wracajac do tematu to moze byc zbieg okolicznosci albo czesc fabuły. Musicie to dokładnie przebadac - mi sie nie chce siedziec na rooku

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post
Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie
grzelu8 jest offline   Odpowiedz z Cytatem