Cytuj:
Taki kozak? choć kozaczku na inferne, zanim z rooka wyjdziesaz juz będziesz huntowany za noobostwo, poza tym, ja gram na tym non-pvp tylko jako odpoczynek, bo na infernie gorąco się zrobiło, i nie da rady grać w najbliższym czasie, ostatnio za peczenie dostałem hunta od 60+lvla, nagelsvampa, wiec sie zamknij jeśli nie wiesz o kims wszystkiego, gram na kilku światach, a zostawiłem tylko te postacie odkryte. po prostu siedz cicho jesli nie znasz mnie, a jesli chcesz mnie poznac to choc na inferne/nebule/arcanie/galane. wybierz jeden z tych swiatow i choc sie ze mna zmierzyc, mam zamiar ci nawalic za te głupoty co tutaj wypisujesz.
|
po 1 na kazdym z tych serverów masz postac wiec on nie bedzie mial szans zeby cie pokonac. Jeśli już to idzcie na jakis inny swiat i tam zagrajcie.
Evil Maul ładnie cie zjechał

lol - 10 dwarf guardów na tym quescie nie ma. One są zamknięte za drzwiami ale jak ty byłes takim noobem ze tam wszedles nie wiem po co to juz twoja sprawa
a tak wracajac do tematu

to moze byc zbieg okolicznosci albo czesc fabuły. Musicie to dokładnie przebadac - mi sie nie chce siedziec na rooku