Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nexagon
Ty ku**a ped**e z***any smieciu nie mam juz slow na ciebie! takie teksty to sobie ku***a po rodzinie rzucaj a nie w osobe ktorej nawet nie znasz z***ie! Nie powinnienes nawet nic zlego sobie pomyles na temat tej dziewczyny a co dopiero pisac, ile ty masz lat? 11-13 ?? bo zachowujesz sie na max 13. Twoja glupota az szczypie w oczy! Czlowieku wez sie w garsc i ***nij sie ze 3 razy lbem o monitor moze ci przejdzie.
I odp***dol sie od ludzi z tego forum, idz poszpanuj tymi smieciami na swoim forum bo tutaj nikogo to nie rajcuje.
NeXa~
|
13 lat?.. nom nie wiedzalem ze tyle masz, co do tego ile mam lat to duzo cie obchodzic nie powinno, a co do tego misia? o co wam chodzi? o tym misiu napisalem tylko 1 post a wy sie ****a nazucacie, zazdroscicie? po waszych postach to widac, nie wiem jak mozna na tym forum porzadnych ludzi poznac bo jak widac na pvp same kozaki graja :czyt lvl 33,lvl 26 itd... poprostu jest to smieszne mozna se jaja porobic z takich dziecinnych, zabawnych postow ktore tu piszecie =] jak znam zycie, to widze ze te przezywanie ci sie podoba, i jestem pewien ze bedziesz chcial mi do*******ic swoim postem i mi odpowiedziec, ale jak chcesz tak rob, to nie moja sprawa..ale sie rozpisalem rotfl

DD kazdy po mnie jedzie, ohhh jak milo, zaczyna mi sie to coraz bardziej podobac... :>