Temat: War!!!
Zobacz pojedynczy post
stary 21-01-2006, 18:08   #256
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nobles
Poziom: 123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makrox
Scorp jedno co ci powiem to tylko to że jesteś strasznie żałosny...
Aż mi się już nie chce czytać tego co ty wogóle tu wypisujesz , naprawde koleś uwarzasz sie za jakiegoś kozaka ale wybacz mi lecz nim nie jesteś...
Jak już Nexa powiedział na światach Non-PvP grają ludzie przepędzeni z normalnych servów którzy byli tam nękani i sobie nie radzili , my juz takich kilka osób posłaliśmy na światy gdzie na każdej kratce masz (protection zone)
I jeszcze a propo PvP. Mówisz że i Ja cie nie zabije i że Nex cie nie zabije , to wygląda na to że nikt nie ma z tobą szans <haha> Jeszcze na Teście się zdziwisz chopaq , ja ci już obiecuje ze na teście tak samo w pz nie wyjdziesz , żebyś się czuł identycznie jak na Guardii , a jak wyjdziesz to będzie krótka piłka I prosze cie nie wypowiadaj się tu już wiecej bo każdy z tobą ciśnie , nabija sie a ty próbójesz nam ciągle udowodnić że jesteś najlepszy...

Btw. Jaki amulet teraz nosisz ? HAHAHA ...

Yours,
Makrox
nie mowie ze ze jestem najlepszy poprostu chce wam udowodnic ze wy tacy nie jestescie =] przeczytajcie se od poczatku moj pierwszy post i zobaczycie czy jest taki straszny pozatym, nie jestem pewien czy mnie zabijesz<rotfl> powiedz mi jak 80EK moze zabic 80EK?... albo 108rp z 108rp? zal.zal.zal tyle ci tylko moge powiedziec =] chcesz prosze bardzo moge sie z toba umowic na duelka i zobaczymy kto wygra, z mojego doswiadczenia to nikt<haha?>

Have A Nice Day

Ostatnio edytowany przez scorp - 21-01-2006 o 18:10.
scorp jest offline   Odpowiedz z Cytatem