Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2006, 00:15   #27
Thimburd
Użytkownik Forum

Thimburd's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka

Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
Thimburd ma numer GG 8659724
Domyślny

To prawda, Nie do Wiary często pokazuje niesprawdzone i nieistniejące historie (np. opętania, co jest wynikiem zaburzeń podświadomości lub poprostu udawaniem, a nie dziełem demonów). Ale nie chcę, żeby wszyscy myśleli, że to wszystko to brednie, bo Czupakabra naprawdę istnieje, a o Obcych nie będę mówił bo jest 100% pewność, że na innych planetach istnieje życie (nie na jednej, ale na tysiącach albo milionach). Nie można zaprzeczać, że na Ziemię nigdy nie przylatywali (przylatują od tysięcy lat, poczytajcie trochę fachowej literatury, jest masa dowodów nie tylko filmów i zdjęć, ale i starszych zapisków i obrazków sięgających czasów starożytnych), ale ponieważ częste są obecnie mistyfikacje ludzie w to nie wierzą. Nie będę tutaj pisał jakie to istnieją dowody na istnieje Istot Pozaziemskich albo o tym, że w Bibli jest wiele zakłamań w tłumaczeniu co zmienia całkowicie wymowę tej książki (z innej beczki: według mnie Bóg - brednie ludzi, którzy szukali wyjaśnienia na nieznane wtedy zjawiska w stylu: słońce, deszcze, zaćmienia księżyca, sam księżyc, przyciąganie ziemskie, dzień i noc...). Polecam ksiązki Daniken'a.

Ostatnio edytowany przez Thimburd - 24-01-2006 o 13:35.
Thimburd jest offline   Odpowiedz z Cytatem