Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2006, 15:37   #115
Barzyk de'Costa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 23
Skille: 52/50
Poziom mag.: 3
Barzyk de'Costa ma numer GG 1848019
Domyślny Wojna miast na Galanie-Reaktywacja

Postanowiłem odświeczyć poprzedni temat, bo wkońcu nie wiem czy ona była czy nie. Dlatego zacznę od początku...

Jeśli jesteś mieszkańcem Thais, bądź Carlin możesz wziąć udział w niezapomnianej bitwie!

Zasady:

1. W każdej z armii jest jeden król, który jak zginie kończy się bitwa. Król ma level w granicach 22-25.
2. Na każdą armię wprowadzę nową kaste-czterech strażników królewskich, ich zadaniem będzie chronienie króla, żeby bitwa nie skończyła się szybko Strażnicy królewscy mają poziomy 17-20.
3. Najliczniejszą grupą są Wojownicy. Należeć do ich mogą osoby z levelami 10-15. Wstępnie liczba Wojowników na jedną armię wynosi 50.

4. Armie wyróżniają się kolorami, Thais niebieskimi, Carlin pomarańczowymi. Kolory włosów mogą być różne W czasie bitwy nie moża zmieniać kolorów i podszywać się pod przeciwną drużynę.
5. Tępimy n00bostwo! Nie chę w czasie bitwy widzieć jak pół armii stoi w miejscu, albo ucieka z pola bitwy.

Wstępna data bitwy to 04.02.2006 na wyspie Fibula. Proszę chętne osoby o wpisywanie się w postach (w tym temacie) i zamieszczanie nicku z gry, levelu i miasta, które zamieszkujecie. Wszystkie profesje mile widziane.

Na dzień dzisiejszy planuję tylko bitwe Thais vs. Carlin, ale w przyszłości mogą mieć miejsce inne.

Armia Thais:
1. Król:
2. Straż królewska:
-Barzyk cor'Aangar
3. Wojownicy:

Armia Carlin:
1. Król:
2. Straż królewska:
3. Wojownicy:

Lista będzie na bierząca aktualizowana.

PS. W tworzeniu tematu nie mogę zmieniać koloru, czcinki itp.. to chyba jakiś błąd. Proszę władze o naprawę.
Barzyk de'Costa jest offline