Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2006, 19:46   #111
Flashman
Użytkownik Forum

Flashman's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun

Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
Domyślny

@Vill
Anni... bez sorca? No jak mi wiadomo często (może zawsze) bierze się do ekipiy napewno pala. Sorca tez mozna. Wspomnialeś o hotkeyach. Sam ich używam więc wiem jak sa pomocne. Raz mi uratowały zycie! Taki sorc ma hotkey UE. Przestawia dziwgnie ktos a on odrazu UE. A potem to tylko uh i moze od czasu do czasu SD pusci. A druid co? Przecież jak puści MH to nic to nie da tylko straci mane. I co i nic. Jak wejdzie do anni roomu to jeszcze wszyscy maja te green hp więc MH nic nie da. UE ułatwi sprawę.
Expienie?? Owszem mają! UE. Taki cachero ma max. mane na 5 UE. Przymijmy że UE wali 1500 dmg. jak strzeli 5 razy to wali łącznie 7500dmg. Dobija z SD i taki np. demon lezy. Albo luruje na tiqandzie 6 hydry 2x UE i end. A druid? Musi SD walić po 1000 dmg. Sorc jest lepszy. Aha co do niższych lvli np. 60. UE hehe... Taktyka prosta: Włazi sorc na resp np DLi. Wali UE. SPada na niższy poziom. Pije manasy i powtarza. i Tak do skutku. A jak wali z SD i zabraknie to moze se dorobić opić manasami i jedzie.A druid co? Uhać bedzie potworki? Expi się szybciej sorcem! I tyle!
Flashman jest offline   Odpowiedz z Cytatem