Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2006, 22:24   #1
Crowal
Użytkownik Forum

Crowal's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
Król Fake By Crowal - GANG

Nowa część IV!!!! "SEN"!!!
LINK
Do Modów. W fake'u zdarzają się przekleństwa, lecz bardzo rzadko(Jedynie w pierwszej części mnie troszkę poniosło )NIE ZAMYKAJCIE TEMATU!!!! Ja go kontynuuję. A z tematu wcale nie ma żadnego OFFtopa.

PART I: Na dole
PART II: Dwa życia, jedna śmierć
PART III: Walka
PART IV: Sen

Zapraszam wszystkich na nowy...

Nie wiem czy ten fake wam się spodoba, gdyż po raz pierwszy robię TAKI fake... No ale spróbuję... Acha, jeżeli któryś z bohaterów nie będzie chciał występować w moim fake'u, niech da znać na GG. Omówimy jego zniknięcie/śmierć w następnej części Tak samo jeżeli ktoś chciałby wystąpić w fake'u. Lecz niczego nie gwarantuję...

Jest to fake o wojnach Mafii.

Zapraszam gorąco na:
PART I : WSTĘP

Bank Świętego Tibjanusa

Baza GANGu Silver'Moon

Baza GANGu Fist of Destiny

Fist of Destiny odnalazło Silver'Moonów. Zgodzili się spotkać na ul. Cholerycznej

Komisariat

Wiem że niektóre Outfity są "Ciulowe" i nie pasują do Mafii, ale postanowiłem sobie że ograniczę się do outfitów tibijskich... Może i jest to źdźebka chaotyczne, ale to pierwsza część. Musiałem:
-Przedstawić sens fake'a
-Przedstawić bohaterów
-Przedstawić różne lokacje
I nie marudźcie że pomieszczenia są troche puste, bo ja to wiem. Nie miałem pomysłów na mafijne pomieszczenia. W next partach może zrobie większe wyposażenie...
No i na koniec:
Nie ma tu efektów specjalnych. To typowo tibijski fake. Wiem że te strzelaniny debilnie wyglądają, no ale taka właśnie jest Tibia Za to ją przecież kochamy

O! O mało bym zapomniał! :

Please comment!<Pokora>

http://crowal.republika.pl/<Link do nowego fake'a! [Już nie takiego nowego... :/]13.07.06r!
~Wszystkie moje fake'i

Ostatnio edytowany przez Crowal - 03-05-2006 o 19:09.
Crowal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.