Nowa część IV!!!! "SEN"!!!
LINK
Do Modów. W fake'u zdarzają się przekleństwa, lecz bardzo rzadko(Jedynie w pierwszej części mnie troszkę poniosło
)NIE ZAMYKAJCIE TEMATU!!!! Ja go kontynuuję. A z tematu wcale nie ma żadnego OFFtopa.
PART I: Na dole
PART II:
Dwa życia, jedna śmierć
PART III:
Walka
PART IV:
Sen
Zapraszam wszystkich na nowy...
Nie wiem czy ten fake wam się spodoba, gdyż po raz pierwszy robię TAKI fake... No ale spróbuję... Acha, jeżeli któryś z bohaterów nie będzie chciał występować w moim fake'u, niech da znać na GG. Omówimy jego zniknięcie/śmierć w następnej części

Tak samo jeżeli ktoś chciałby wystąpić w fake'u. Lecz niczego nie gwarantuję...
Jest to fake o wojnach Mafii.
Zapraszam gorąco na:
PART I : WSTĘP
Bank Świętego Tibjanusa

Baza GANGu Silver'Moon

Baza GANGu Fist of Destiny

Fist of Destiny odnalazło Silver'Moonów. Zgodzili się spotkać na ul. Cholerycznej

Komisariat
Wiem że niektóre Outfity są "Ciulowe" i nie pasują do Mafii, ale postanowiłem sobie że ograniczę się do outfitów tibijskich... Może i jest to źdźebka chaotyczne, ale to pierwsza część. Musiałem:
-Przedstawić sens fake'a
-Przedstawić bohaterów
-Przedstawić różne lokacje
I nie marudźcie że pomieszczenia są troche puste, bo ja to wiem. Nie miałem pomysłów na mafijne pomieszczenia. W next partach może zrobie większe wyposażenie...
No i na koniec:
Nie ma tu efektów specjalnych. To typowo tibijski fake. Wiem że te strzelaniny debilnie wyglądają, no ale taka właśnie jest Tibia

Za to ją przecież kochamy
O! O mało bym zapomniał! :
Please comment!<Pokora>