Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2006, 22:40   #121
Anarchist
Użytkownik forum

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 54
Anarchist ma numer GG 4244306
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir
Ja mam tylko zastrzezenia do Lord Anarchista ktory tak Kondzie lize dupe ze juz tam chyba nie ma ani jednego pryszcza w przeciwienstwie do mordy...Ja rozumiem ze u*******ac z konda jakiegos br czy cos ale nie ****a polakow.Kirdan~padl od Kondy i tego Asslickera.Wez sie Lordzie of Lizanie Dupy w garsc i nie liz tak tej jego dupy bo wszyscy polacy cie beda kochac za to ze ich zabijasz...n/c
Witam. Kuba z tej strony(czyli wiadomo kto)
Ja bym zrobil tka samo. jest w najlepszej gildi jest jej czlonkiem to musi robic to co gildia. to sie nazywa lojalnosc wobec gildi ...

Heh. sadze ze patriots jset jzu nie zniszczalne i nie macie co kombinowac.
Pollacy nie potrafia walczyc.Pamietam white eagle force , immortal souls.. i inne nasze zrywy. i jak bylo. ludzie padali po razie i odchodzili z gildi. ja padalem na kazdej wojnie po 2x i nie zwiewalem od was... Teraz to jzu jest lipa .wszystko skonczone.polacy sa podzieleni nie tka jak kiesys zebylo nas kilku...niby mamy sile bo sa pl z h lv no ale .. niektorzy to nóóbki co tylko expic potrafia.

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 23-01-2006 o 00:11.
Anarchist jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.