Wracając do tematu...
Dziś doszły kolejne fragi dla BB
Thorisson Jan 22 2006, 19:32:39 CET Killed at Level 123 by Dranit
Jesakes Jan 22 2006, 19:33:34 CET Killed at Level 126 by Raistlin Mejere II and by Dranit
Jeśli ktoś śledzi fragi to aktualnie jest to 31<LD>-22<BB>
Zastanawiałem się ile czasu ta wojna potrwa ?
Doszedłem do wniosku iż, po rozpadzie BB, bo istotnie do takiego doszło, reszta BB <Olecko> Będzie masowo logowało się w określonych momentach i biło LD na expie.
Taka typowa partyzantka.
W sumie można to porównać do konfliktu w iraku, gdzie niby amerykanie wygrywają wojne ale nadal nie potrafią zapanować nad swoim terenem.
Oczywiście jest jeszcze jedna opcja, wydaje mi się mniej realna, a generalnie dochodzi do kłutni w LD między lil i demo częśc gildi nie toleruje ostatnich poczynań PA. I zabijania nawzajem bogu winnych graczy, nie zamieszanych w wojne.Przykaładów zabijania osób które nie są stronnikami w wojnie jest bardzo dużo. Chodzby ostatnia akcja na Bone. Myślę że gdyby nie ucieczka do pz.To Xsiao nie uratowal by jej.Pomimo jego exori na behelianie.
BB potrafiąc wykorzystać ten moment, przekonują osoby które opuściły LD, do pomocy przeciw PA thori~...
A czy to możliwe , to poczekamy zobaczymy.
Fragi nie świadczą kto tą wojne wygrywa...wydaje mi się iż dobrym rozwiązaniem tego knfliktu jest dogadanie się liderów i zakończenie konfliktu za porozumieniem.
Tym bardziej iż obydwie strony tracą czas, i napewno obu stroną gra nie sprawia przyjemności.
1-chyba dlatego jest Tibia aby sprawiała przyjemność...
2-I nie poto ktoś traci pieniądze aby siedzieć trzy miesiące w pz...
3-Mając 100+ lvl nie wydaje mi się że łatwo podjąć decyzje o zmianie servera i zaczęciu od nowa.
Hail Danubia
Ostatnio edytowany przez Demoralez - 23-01-2006 o 00:34.
|