Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth
Eh, wojny juz nie ma...
Kazdy z czlonkow Forsaken mial swoje powody aby walczyc z LI, Farsidy, Geo, Tetro i reszta chcieli ich tak czy inaczej rozwalic bo pozniej by mieli z nimi klopoty.
Ja dolaczylem do wojny dlatego iz Yordiq z Razeerem mnie zPa'owali dlatego ze Xeravis zaplacil Yordiqowi 5k, dlatego dolaczylem do wojny iz nikt nie chcial pomoc bo kazdy mowil zebym sie wykupil wbil lvl i sie pozniej zrobil swoje, chociaz w sumie bym ich 2 zalatwil sam ;]
Co do Forsaken PA, no coz to jest liczna gildia a lider nie moze jej calej przypilnowac. Napoczatku zdawalo mi sie ze rowny z niego gosc, ale pozniej po rozpadzie forsaken zaczal sie do mnie rzucac ze zlikwidowal gildie przez takich jak Ja bo ponoc ktos mu napisal ze jestem za***istym PA i cos tam zrobilem to o czym mowic chlopaki ^^
Post Protarus-a ze strony 6
"He he dzieki Scorp.
PS. Jesli ktos ma ohote posmiac sie ze szwedów to zapraszam pod ich gh. Oczywsicie lepiej expic ale jesli ktos sie nudzi...
A ten serv i tak bedzie dla nas!!"
Co moze Ty trzymasz wladze na kyrze? Watpie, a sadze o tobie ze jestes jednym z bandy idiotow ktorzy chca opanowac swiat, tak zwani przeze mnie "noobaczki polaczki". Co zrobisz jak NG cie stuknie?
Gowno zrobisz, ja jestem retired od 16.01.2006 i to z wielu powodow glownym jest net, a reszte znaja moi przyjaciele, a jak narazie jeszcze moge cos zdzialac i przestan pisac bzdury tutaj chociaz...
A co do niektorych osob kim jest Geo, to wiem ze gral on na titani jako Enrico El'loko.
To tyle, ^^
|
No niestety niegrasz a co na kyrze sie dzieje to juz koniec ostatnio typ z ng w***al sie na tomb i do mnie leave...niestety pod presja musial wyjsc...
wiekszosc co jest w Ng nawet nie walczylo przeciw LI o ile pameitam to byla przeciw Pa a co teraz sie dzieje?Mam nadzieje ze ten serw nie ebdzie stracony bo jak tak to albo wróce na Titanie albo skończe grac...