Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2006, 15:22   #134
Druid from Galana
Użytkownik forum

Druid from Galana's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Początkujący
Profesja: Elder Druid
Świat: Galana
Poziom: 37
Poziom mag.: 48
Wyślij wiadomość przez ICQ do Druid from Galana Druid from Galana ma numer GG 4703208
Domyślny

Tak jak większości tu, nie podoba mi się to co robi Konda. Może mam mały level i gówno tutaj do gadania ale jednak się wypowiem na ten temat. Jest sobie Konda. High level. Ma kumpli. High levele. Gdy ktoś mu podskoczy to odrazu ded. Wydaje mi się, że robiłby tak każdy z nas, kto miałby największy level na serwerze. Ale konda przegina pał*. Leje każdego jak popadnie. patriots powinno się podzielić na ludzi, wiernych Kondzie i tych, którzy potrafia grać bez lania innych bez powodu. Powinno powstac nowe wcielenie BM z naprawdę dobrymi graczami. Ja nie mówie, że Ci którzy są zwolennikami Kondy są źli, bo to nie prawda ale powinni się zastanowić nad sobą. Jest sobie koles, który się stara żeby miec dobrego chara a tu przychodzi Konda z kumplami i ded. Osoba, która poświecila w c*** swojego czasu na granie traci pare leveli. I kozak jest. A Konda się cieszy bo zabił kogoś kto mógłby mu w przyszłości zagrozić wiekszym levelem. Konda powinien chociaz raz dednąc przez kogoś żeby zobacyć jak to jest. Może się ziomek zmieni.
Jesli obraże kogoś przez to co napisałem to sry. Nie o to mi chodzi żeby kogoś obrażać. Miłej gry.
Druid from Galana jest offline