Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2006, 16:05   #185
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth
Eh, wojny juz nie ma...
Kazdy z czlonkow Forsaken mial swoje powody aby walczyc z LI, Farsidy, Geo, Tetro i reszta chcieli ich tak czy inaczej rozwalic bo pozniej by mieli z nimi klopoty.
Ja dolaczylem do wojny dlatego iz Yordiq z Razeerem mnie zPa'owali dlatego ze Xeravis zaplacil Yordiqowi 5k, dlatego dolaczylem do wojny iz nikt nie chcial pomoc bo kazdy mowil zebym sie wykupil wbil lvl i sie pozniej zrobil swoje, chociaz w sumie bym ich 2 zalatwil sam ;]
Co do Forsaken PA, no coz to jest liczna gildia a lider nie moze jej calej przypilnowac. Napoczatku zdawalo mi sie ze rowny z niego gosc, ale pozniej po rozpadzie forsaken zaczal sie do mnie rzucac ze zlikwidowal gildie przez takich jak Ja bo ponoc ktos mu napisal ze jestem za***istym PA i cos tam zrobilem to o czym mowic chlopaki ^^

Post Protarus-a ze strony 6

"He he dzieki Scorp.
PS. Jesli ktos ma ohote posmiac sie ze szwedów to zapraszam pod ich gh. Oczywsicie lepiej expic ale jesli ktos sie nudzi...

A ten serv i tak bedzie dla nas!!"

Co moze Ty trzymasz wladze na kyrze? Watpie, a sadze o tobie ze jestes jednym z bandy idiotow ktorzy chca opanowac swiat, tak zwani przeze mnie "noobaczki polaczki". Co zrobisz jak NG cie stuknie?
Gowno zrobisz, ja jestem retired od 16.01.2006 i to z wielu powodow glownym jest net, a reszte znaja moi przyjaciele, a jak narazie jeszcze moge cos zdzialac i przestan pisac bzdury tutaj chociaz...

A co do niektorych osob kim jest Geo, to wiem ze gral on na titani jako Enrico El'loko.
To tyle, ^^
Powiedz mi drogie dziecko do czego odnosisz sie w swoim poscie i na podstawie jakich argumentow wyciagasz tak absurdalne wnioski

Inteligencja ktora musiales sie posluzyc celem sklejenia tego posta nie obdarzylbym nawet mojego pieska.

Ludzie ktorzy mnie znaja wiedza ze nigdy nie zalezalo mi na wladzy itp.

No i sedno sprawy. Jak napisales moj post znajdowal sie na stronie 6-stej a ten temat ma joz tych stron ekhem 18 wiec..... cya
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem