Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2006, 18:02   #5
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Merkyon
ale noob z Ciebei czlowieku to jest nowy swiat wiec eq jest drogie! jakby takie nooby jak ty sprzedawaly eq za bylejaka cene np C arma za 10k na nowym swiecie to by sorki nie mialy czym expic rozumiesz? czy wyjasnic ci to na patyczkach ?! iprzstan pisac tak beznadziejnie dlugie kolosy bo nudzisz ! PIRCE LISTA jest po to zeby sytuacja na servie byla unormowana a nie nooby z 10 lvl lataly po pierwszym miesiacu serva z C seta !

brawo! tam nizej zacytowales sam siebie(juz go wyedytowales i zmazales - slusznie, heh) jestes genialny. podpowiem ze nastepnym razem kilkasz ikone cytuj z mojego listu, i wtedy nie musisz juz nic wklejac

a teraz do rzeczy(ja sobie powklejam co napisales dla porzadku)
1)"ale noob z Ciebei czlowieku to jest nowy swiat wiec eq jest drogie!"
- czy ja napisalem ze jest albo ma byc tanie? ja pisalem o priice liscie, nie o drozyznie. kapisz?
2)"jakby takie nooby jak ty sprzedawaly eq za bylejaka cene np C arma za 10k na nowym swiecie to by sorki nie mialy czym expic rozumiesz?"
- jelsi takie noby jak ja maja wole za tyle sprzedac, lub zwyczajnie nie sa takie zachlanne jak ty, to nasza sprawa i i nasze prawo. nie kazdy musi byc zlodziejem i jeszcze to uprawomocniac jakas p.lista a tym bardziej jakimis wyzszymi pobudkami jak czyjes dobro, no chyba ze wlasne.
kwestie expienia jest prosta. jesli sie nie oplacaja hydra hunty to sobie mozecie isc na guardy. i nie zmuszajcie innych by placili za waszego expa. tak jak wy macie wybor czy isc tu czy tam, tak inny chca miec wybor gdzie i za ile kupic.
3)"czy wyjasnic ci to na patyczkach ?! "
- zrob to, to moze byc zabawne. ale tak naprawde mysle ze znowu pieprzysz trzy po trzy i tylko tyle. ze nawet w tej kwesti nie bedziesz slowny
i nie zrobisz tego na patyczkach. zalosne. no ale mze pokazesz, ze jak cos powiesz to juz powiesz
4)"iprzstan pisac tak beznadziejnie dlugie kolosy bo nudzisz "
- analfabetyzm to wiekszy problem niz ci sie zdaje ale czego moge sie spodizewac po kims twojego pokroju. zobacz, marudzisz ze nudze a czytasz.
jestes idiota czy tylko laske mi robisz|? alez to zbytek, nie trzeba mi twojej laski tak samo jak nie trzeba mi idiotow w okolo mnie. takze dzikuje, to wszytsko zbyteczne
5) "PIRCE LISTA jest po to zeby sytuacja na servie byla unormowana a nie nooby z 10 lvl lataly po pierwszym miesiacu serva z C seta !"
- jednak ty jak cos pwoiesz to juz powiesz! ale jelsi piszesz o jakiejs "Unormowanej sytuacji" to powiedz co to znaczy? czy norma jest to ze kto jest slaby musisz sluchac sie silniejszych? czy norma jest to ze jelsi istnieje price lista to obowiazoje wszytskich tylko nie autorow kiedy im jest nie na reke? gdzie jest ta norma kiedy tetro kupuje hmm za 1k?
a co ci przeszkadza 10 lvl w c shieldzie? to jak sobie go spekujesz, a powod zawsze jakis sie znajdzie, to bedziesz mial lepszego loota. alway look on the bright side of life la la lalalala

i ja ciebie drogi Makaronie nie bede nazywal nobem, bo wg mnie jesli slowo noob pochodzi od slowa newbie a tych sie czesto wlansie nazywa noobami, to nie zaluzyles na to miano. kazdy ma prawo sie uczyc i slabo sie na czyms znac,a mimo to robic to.
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem