Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Niesadzicie ze te "rozowki" nie prowadza do nieczego?
Doors pytalem o to czym sie zajmujesz bo pierwszy raz widze osobe ktora potrafi wydziergac tyle tekstu i to z sensem. Za to twoja odpowiedz "ucze sie" jest zbyt ogulna. Chyba rozumiesz o co mi chodzi?
A co do tej price listy wokol ktorej jest tyle zamieszania to jest ona poprostu.... zbedna. Niekorzy beda jej chcieli przestrzegac inni nie.
Jesli komus hunty sie nie oplacaja to niech na nie poprostu nie chodzi.
Zamiast ustalac price listy lepiej zastanowic sie nad tym jak zmiejszyc koszt i efektywnosc huntow oraz zachecac nowych graczy do gry na tym serverze, bo to wlasnie naplyw swierzej krwi(tak zwanych nobkow)pozytywnie wplywa na gospodarke w tibi
|
tak wlasnie myslem protaurus, ze choc ty jeden docenisz jelsi nie to co napisalem to fakt, ze "wydziergalem tyle tekstu i to z sensem"

te rozmowki wynikaja z tego, ze chce mimo wszytsko odpowiedziec na merytoryczne wypowiedzi innych w stylu "idiota, *******y, noob". niestety tego typu teksty to typowa dla tego i nie tylko forum dyskusja. moze nasteonym razem ktos sie zastanowi zanim cos napisze.
o sobie nie chce za wiele tu pisac bo to prywatne sprawy i nie widze powodu by pisac o nich szczegolnie w tak malo zyczliwym gronie.
a lwasnie co do grona. moze ty, moze takze troche i mi uda sie zachecic ludzi piszacych z sensem i nie bluzgajacych non stop do ujawnienia sie

czasami wydawac sie moze ze takich w tibii nie ma, a ja jestem przekonany ze na pewno sa i wciaz takich szukam

m.inn. stad ten temat.
a w ogole nie bylo by rozmowy na temat listy cen gdyby nie fakt, ze wiekszosc graczy szuka pretekstu do wyludzenia od innych jakiegos siana, i price lista czesto takim jest. czestopadaja slowa "masz kupic ten armor za tyle, albo bedziesz hunted", to znowu innych zmusza sie do sprzedazy runkow.
wg mnie nie powinno byc w ogole price listym ale hest i wiele sie o niej mowi,
i sa gracze ktorym sie przez nia dostalo.
swieza krew to nowy rynek zbytu, to prawda, ale nie traktujmy wszytskich graczy jak chodzacej kasy

dobra, wiem do czego zmierzales i podzielam te opinie. poki co na kyrze graczy jest az za duzo...
pozdrawiam