Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2006, 23:31   #24
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

[quote=Merkyon]Założycielowi tego "topicu" hmm inaczej to ujmie tego steku bzdur jest człowiek któremu sie nudzi bycie noobem Czlowieczku jesli ci sie podoba kupywanie C arm za 5k to spier**** na otsik jakis i wal gruchy przy kazdym fragu to jest tibia kazdy item wartosciowy jest zdobywany godzinami przy nakladzie wielu run etc ... wiec zrozum noobasku ze twoj post zmierza do niczego i jest totalnie bzdurny

ty cos slyszales o gramatyce kiedys geniuszu? "logika" to pewnie dla ciebie tylko
jakies obcobrzmiace slowo. stek bzurd bo mam inne zdanie od twojego, czy moze jest jakis inny powod? bo to ze mi sie nudzi nie znaczy, ze co copisze jest bzdura
jak bede chcial isc na ots to sobie pojde, dzieki za sugestie. jelsi idzie o walenie gruchy, to powiem tylko ze ciesze sie ze nie musze korzystac z tej samej "myszki" co ty
i nie wiem dlaczego mam to robic przy okazji fraga, ja w przeciwienstwie do cebie wole zywe istoty jelsi chodzi o seks.
ale moze jestes synem grabarza, to znasz ise na tym lepiej.
c helmet, bo o nim byla mowa i noble armor to rzeczywiscie trudny quuest dla tak doswiadczonego dendrofila jak ty.
i juz nie raz byla o tym mowa, szukasz sponsora? chcesz by inny sponsorowali twoje wysilki? zastanow sie nad zmiana profesji. najstarszy zawod swiata zdaje sie do ciebie bardziej pasowac. powodzenia
aaa, i faktycznie nie zmierza do niczego jelsi zalozyc ze takie typy jak ty go czytaja. rownie dobrze moglbym go dac przeczytac swince morskiej. i jestem pewien ze ona przynajminej lepiej sie do niego odniosla, bo w mysl maksymy lepiej siedziec cicho i udawac myslaca istote, niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci. takze sluchaj madrzejszych i sza juz myszko

i jeszcze to napisal makaron:
btw cieło mi neta i dlatego zle cytowalem , wiec sie odp*** od mojego sposobu obslugiwania sie na tym forum "pajacu"

wiec ja odpowiadam
cielo mu neta i w zlego posta trafil..obslugujesz cale forum, wszytskich forumowiczow czy masz swoich faworytwo? ja tam nic nie mowie...heh

Ostatnio edytowany przez doors - 23-01-2006 o 23:33.
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem