Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2006, 23:44   #25
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sesef
@Doors

ty hilvlu ktory masz lvl 10???, ze tak placzesz???

Zauwarzyłem ze tylko tacy co by chieli najtaniej kupic eq i sprzedać najdrożej runy, i mieć wogole wsyztko bo oni musza być najleprzi.

Wiesz dużo mnie obchodiz po ile aurelius kupuje hmmy to jego sprawa, a co do picelisty świetna rzecz. Teraz może wyjaśnie to tobie z punktu widzenia hilvla

Jako że u mnie nie ma pricelisty i ceny praei jak na antice to żeby iść na taki demon hunt to wpierw z tydzień musze chodzić na hydry żeby zarobić na UHy/SD, bo patrz co mi z tego że wypadnie gs jak z niego ledwo zwroci mi sie za 3bp SD albo f axe 8k troche ponad bp sd. Kiedyś też miałem niski lvl i jakoś nie płatakałem, że k-armor kosztowal 20k czy f axe 30k czy rh/mms/dsm po 200k. Jak ci ceny nie odpowiadają to idz na antice/secure tam masz super ceny, jak pojdziesz zrobisz ten powiedzmy 40lvl i wybierzesz sie na hero hunta i wrocisz z c helmetem to wtedy bedziesz chial zeby kosztowal te 5k a tu zonk djin questa nie mamy a typy chca ci dać 2k
1)to ze chca kupic jak najtaniej eq i sprzedac jak najdrozej runy - za co do nic masz zal, to odwrotnosc tego co robia hlvl tworzac listen cen tyle ze oni droga chca sprzedac eq,ktorego jest z czasem jak nasrane(cytuje poprzedniokow: ) a kupic tanie runy ktora zawsze sa bardzo potrzebne. ale dlaczego masz zal tylko do pierwszych? chyba pominales fakt ze ci pierwsi nie huntuja za sprzedawania taniego eq, a ci drudzy juz tak. wiec o ile pazernosc w obu przypadkach nie jest cnota, o tyle pierwsi sa przynajminej nieszkodliwi
- a ceny reguluje podaz i popyt.
2)nie obchodzi cie zaile tetro kupuje runy. chba znowu zapominales ze runy maja swoje ceny na owej price liscie. w takim razie dla kogo jest ta price lista jezeli nawet jej autor ma ja w dupie kiedy mu to jest na reke?!
3)tylko jak masz wysokie ceny na servie gdzie jest duzo danego sprzetu to ciekawe komu go sprzedaz...jedni kupia od kumpli, drudzy beda woleli sami go zdobyc i zaoszczedzic na runy, a ty bedziesz mial fige a nie kase na uhy i sd..a przynajmnej wiekszosc bedzie miala.

zreszta demo hunt to powinno byc swieta a nie codziennosc wiec slusznie ze zbierasz tydzien, zebys pozniej mogl sie bardziej nacieszyc huntem
w ten sposob demon hunt bedzie cie znacznie dluzej bawil. a jaka frajda kiedy odliczasz dni do niego
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem