Zobacz pojedynczy post
stary 23-01-2006, 23:57   #27
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winkler
Ja nigdy tej price listy nie przestrzegalem, bo byla ona dla mnie bzdurna. Ale najbardziej rozbawialo mnie to, ze w dzien po jej powstaniu cala gildia tetro na*******ala na trade o polowe mniejsze ceny.
Do tych gosci, ktorym sie wydaje "ze za dlugie" albo "nasrane" - jakbym, tak jak wy, umial tylko sylabizowac i to na glos to tez by mi sie nie chcialo czytac .
to ze sylabizuja i pisza po polskiemu ledwo ledwo to jeszcze mnie ine dziwi.
dziwi mine, ze wieszaja psy na tych ktorzy price listy nie przestrzegaja albo jej nie chca, ale nawet slowa nie napisza kiedy czlonkowie NG taniej sprzedaja, badz mniej za runy placa!
to faktycznie sklania do wniosku, ze albo sa glupsi niz mozna bylo przypuszczac, albo sami maja w tym interes(ot, chocby podlizac sie).

a teraz zmiana frontu. jestem za price lista, za price lista cipu! jeszcze nigdy nie sprzedalem samowi sword'a za minej czy wiecej inz 25 gp.
swoja droga powinnismy zbierac podpisy by npc skupowaly za wiecej scale armory i steel helmety bo niedlugo to nawet hunty z guardow sie nie beda oplacaly i wyjdzie na to ze tydzien bedzie trzeba siedziec na rotach by skoczyc na guardy wreszcie
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem