Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2006, 13:47   #45
Mistrz swiata elery
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Dumny sprostowanie

po 1.kto wam powiedzial ze jest jakis quest z ghoulem?-niema takiego

po 2.moze i quest z mm zostal rozwiazany ale kto wie??

po 3.ten gosciu z 90lvl to podeejrzane w niecale 4 miesiace 90lvl i to na rooku? ja mysle ze on oszukiwal byc moze cipy daly mu taki lvl aby rozwiazaltego questa z mm gdyz moze gdy sie go rozwiaze to przestanie istniec?

po 4.ta dzwignia tamnieda sie juz wiejsc czemu?? to byla dzwignia to questu na mm a klucz do tamtych drzwi od mino maga nieistnial poniewaz to dzwignia otwieralate drzwi...(jak na katana room)

po 5.jesli oczyms zapomnialem dajcie mi znac na gg 3987873 a w razie watpliwosci tez mozecie napsiac odpowiem i wyjasnie pozdro

po 6.sorry zapomnialem hehehehttp://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=quest otoz moze goscia zaabijali i z maina to wziol? bo tunelem raczej nie...

po 7.wiem czemu quest zostal zamkniety (mm) otoz z mm wypada ruzdzka a na rooku niema profesji wiec niemoze byc ruzdzek ja bym zadal pytania cipom

po.8. o matko zaraz bedzie "10 tajemnic tibi..." czeba z cipami porzadek zrobic zato co robiom jak ludzie majom isc na maina gdy zazgadki ich ciekawiom? no jak?

po 9.poco tym sobie zawracac 4 litery???

po10 pisac domnie na gg 3987873 jakbyscie jakies tajemne dzwignie znalezli... na antice moze ten quest istnieje lub na premii czy ost.?(niewiem co to ost bo niegram natym pozdro!)
Mistrz swiata elery jest offline   Odpowiedz z Cytatem