po 1.kto wam powiedzial ze jest jakis quest z ghoulem?-niema takiego
po 2.moze i quest z mm zostal rozwiazany ale kto wie??
po 3.ten gosciu z 90lvl to podeejrzane w niecale 4 miesiace 90lvl i to na rooku? ja mysle ze on oszukiwal byc moze cipy daly mu taki lvl aby rozwiazaltego questa z mm gdyz moze gdy sie go rozwiaze to przestanie istniec?
po 4.ta dzwignia tamnieda sie juz wiejsc czemu?? to byla dzwignia to questu na mm a klucz do tamtych drzwi od mino maga nieistnial poniewaz to dzwignia otwieralate drzwi...(jak na katana room)
po 5.jesli oczyms zapomnialem dajcie mi znac na gg 3987873 a w razie watpliwosci tez mozecie napsiac odpowiem i wyjasnie pozdro
po 6.sorry zapomnialem hehehehttp://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=quest otoz moze goscia zaabijali i z maina to wziol? bo tunelem raczej nie...
po 7.wiem czemu quest zostal zamkniety (mm) otoz z mm wypada ruzdzka a na rooku niema profesji wiec niemoze byc ruzdzek ja bym zadal pytania cipom
po.8. o matko zaraz bedzie "10 tajemnic tibi..." czeba z cipami porzadek zrobic zato co robiom jak ludzie majom isc na maina gdy zazgadki ich ciekawiom? no jak?
po 9.poco tym sobie zawracac 4 litery???
po10 pisac domnie na gg 3987873 jakbyscie jakies tajemne dzwignie znalezli... na antice moze ten quest istnieje lub na premii czy ost.?(niewiem co to ost bo niegram natym pozdro!)