Bardzo prosze wypowiefdz 8 letniego chlopaka..
Cytuj:
|
po 1.kto wam powiedzial ze jest jakis quest z ghoulem?-niema takiego
|
po 1. A kto tobie powiedzial ze nie ma
Cytuj:
|
po 2.moze i quest z mm zostal rozwiazany ale kto wie??
|
po 2. tak jak napislaes skad wiesz czy to jes tquest ...
Cytuj:
|
po 3.ten gosciu z 90lvl to podeejrzane w niecale 4 miesiace 90lvl i to na rooku? ja mysle ze on oszukiwal byc moze cipy daly mu taki lvl aby rozwiazaltego questa z mm gdyz moze gdy sie go rozwiaze to przestanie istniec?
|
po 3. i tu mnie najbardziej dobiles... jesli grasz w tibie na mainie to ,moj kolega z bratem nabijal 100 lvl pol roku a pomysl ze na rooku jest trudniej nabic 50 lvl niz na mainie 100

koles wiesz ile sunrise czy sunsire nie wiem jak to sie pisze gra 4 miesiace na rooku...bye... a pozatym jak uest moze przestac istniec jak ktos go zrobi... nad cala tibia decyduje cipsoft a nie gracze to tak jak zrobic quest na combat knife i co i juz go nie bedzie??
Cytuj:
|
po 4.ta dzwignia tamnieda sie juz wiejsc czemu?? to byla dzwignia to questu na mm a klucz do tamtych drzwi od mino maga nieistnial poniewaz to dzwignia otwieralate drzwi...(jak na katana room)
|
yhmmm...co jeszcze ciekawego powiesz...interesuj sie tibia i sluchaj co mowi cipsoft "klucze zostaly zniszczone" klucze do mino maga... przed chwila widzialem posta jak koles mowil ze tam byl pociagnal dzwignie i byl napis ze drszwi do mini maga sie otworzyly...jak tak mozna mowic jak po mino hellu chodza n00by to jesli quest jest aktywny to mozna robic trapy na mino magu...pozatym skad ty to mozesz wiedziec chyba ze ci cipsoft powiedzial
5 nie komentuje
Cytuj:
po 6.sorry zapomnialem hehehehttp://www.tibia.com/home/?subtopic=screenshots&screenshot=quest otoz moze goscia zaabijali i z maina to wziol? bo tunelem raczej nie...
|
po 6. o tym zdjeciu juz byla mowa i z maina tego nie mogl wziazc bo jak padasz na mainie to tracisz wszystko....mozliwe ze tunelem tylko wiesz co najpierw znaajdz ten tunel...a pozatym to bylo juz cos pisane ze ten koles nie istnieje (w jakims poscie)
Cytuj:
|
po 7.wiem czemu quest zostal zamkniety (mm) otoz z mm wypada ruzdzka a na rooku niema profesji wiec niemoze byc ruzdzek ja bym zadal pytania cipom
|
po 7. jesli ten quest o ile on byl zostal zamkniety to jeszcze o wiele przed rozdzkami prawdopodobnie wtibi 7.1 wiec ci rozdzka nie mogla wypasc bo wyypadaja dopiero po swiatecznym update na tibi 7.6
Cytuj:
|
po.8. o matko zaraz bedzie "10 tajemnic tibi..." czeba z cipami porzadek zrobic zato co robiom jak ludzie majom isc na maina gdy zazgadki ich ciekawiom? no jak?
|
po 8. ja nie rozumiec co ty do mnie rozmawiac... a tak serio to niby te bazgroly maja byc tajemnicami tibi... koles idz i nie wracaj a zagadki sa po to zeby je rozwiazac i to jest wybor rookstayerow ze zostaja na roku bo tak naprawde to moze ma tylko zachecac graczy do gry na mainie
Cytuj:
|
po 9.poco tym sobie zawracac 4 litery???
|
po 9. to po co ty to pisales...??
Cytuj:
|
po10 pisac domnie na gg 3987873 jakbyscie jakies tajemne dzwignie znalezli... na antice moze ten quest istnieje lub na premii czy ost.?(niewiem co to ost bo niegram natym pozdro!)
|
po 10. raczej jesli ktos ma do ciebie napisac to po to zeby ci powiedziec ze jestes n00bem...a dlaczego niby tylko na antice ...ty nie rozumiesz ze swiaty nie roznia sie mapami i questami i potworami nie wszysko jest takie ssame... oprocz pvp, pvp enforced czy non pvp niczym sie nie roznia... no moze iloscia graczy...ten twoj post byl poprostu zalosny ale mam pytanie co tym nam chciales wyjasnic bo ja sie w tym pogubilem co ty tu napisales...wogle bezsensu...aha sry za bledy
@up:
byles minute wczesniej ale ile ja to pisalem