A zgadnijcie skąd mam xyfe...
/|/|etallic|-\ rZądzi.
Nie znam Vadera ani Slipknota za bardzo, ale z tego co mie się obiło o uszy uważam, że mi by nie podpasowali i to jeden z 2 powodów dlaczgo nie było mnie w Chorzowie (2. to, że jeszcze zamalutki deko jestem :/)
Apropos tematu: Black album, Master... i Ride...
@Dobo: a ja ...and Justice średnio lubię
Ja się wyłamie i stwierdze, że Święty Gniew taki zły nie jest i nawet mi sie podoba, im dłużej go slucham
Co do Jediego. Nie chcę cię atakować tak jak coniektórzy, bo świadczy to o tym, że wcale bardzo daleko od Twojego opisu nie odbiegają. Ja rozumiem, że chcesz swoją opinię wyrazić, ale też nie tak, że walisz wołami na pół postu "METAL JEST DO DUPY!". I weź nie uogólniaj!!!
Włosy zapuszczam TYLKO na wakacje, glanów nie nosze... A znam na przykład gościa a'la sk8, który słucha zarówno hh jak i takiej rzeźni, że byś po 3 sekundach słuchania uciekał z histerycznym wrzaskiem.
Apropos "muzyki szatana", to ja słucham i Rocka standardowego jak i metalu, chodzę do kościółka i mówię paciorek. Wiem, że możesz sypać "szatanistycznymi" tekstami z utworów /|/|etalliki, ale gwarantuje ci, że znajdziesz, tyle, że WYJĘTE Z KONTEKSTU. To tak jak "Number of beast" Ironsów.