Temat: BoH + knight
Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2006, 20:30   #29
Woolverin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Imię: Soad_Rox
Profesja: Elite Knight
Świat: Eldorado
Poziom: 8
Skille: 7 ML
Poziom mag.: 7M
Domyślny Ja zrobilem tak:

Po hacku mialem:
Gs/Bs/C shield/C armor/Bohy(gwożdz programu)/Crus Helmet/V shield/1-2 bp uh
Po odbiciu sie od dna(btw. na pewno nie free items plx tylko katana leather set i loot na rotach auahahhaa XD)
K set
Warrior helmet
C shield/fs/gs
na poczatku 2 runki uh po 2 tygodniach 10 bp XD
teraz nie bede sie chwalil ;D(na pewno nie z allegro.pl potepiam ten sposob zdobywania eq bo ludize nei ucza sie ,,robic" kasy)
nosze okolo 10 bp uh

Czyli na podstawie /\
Eq masz wystarczajace ja na twoim meijscu zamiast bohow kupilbym za cala kase uhy zrobil Biiiiiiig loota przez jakies 2 tyg a napewno zworci Ci się to i wtedy jezeli bedziesz chcial(moim zdaniem przed 40 lvlem kupwoanie bohow jest starata ale jak tak lubia ludzie to niech kupuja) kup soie te bohy bo kasa z loota ci sie zworci (no moze jak bedziesz robil loota na dragach lub cos takiego to dostaniesz ladnie w plecy xD)
sry ze tak duzo ale nie chce zeby moja wypowiedz byla bezpodstawna ja bohy kupielm na 40 lvlu (po hacku of course)
Edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kokos@
Stary kupuj bohy, kazda profesja potrzebuje ich jak najszybciej.
Moim zdaniem sb to badziewie nie warte swojej ceny, ale niektorzy maga odczowac roznice uzywajac ich jednak ja nigdy nie odczowalem.
Widac masz baardzo durze wiadomosci sb to ty chyba mailes na tak zwanym OTS'ie bo tak jak mowisz to wynika ze w takim razie po co kupowac golden armory jak masz knight armor i nei ma prawie roznicy?... albo po cco komu dsm jak moze kupic c armor i nei bedzie roznicy...(oczywiscie mowie to jezeli byal by to prawda to co mowi kokos)

Ostatnio edytowany przez Woolverin - 24-01-2006 o 20:34.
Woolverin jest offline   Odpowiedz z Cytatem