Po hacku mialem:
Gs/Bs/C shield/C armor/Bohy(gwożdz programu)/Crus Helmet/V shield/1-2 bp uh
Po odbiciu sie od dna(btw. na pewno nie free items plx tylko katana leather set i loot na rotach auahahhaa XD)
K set
Warrior helmet
C shield/fs/gs
na poczatku 2 runki uh po 2 tygodniach 10 bp XD
teraz nie bede sie chwalil ;D(na pewno nie z allegro.pl potepiam ten sposob zdobywania eq bo ludize nei ucza sie ,,robic" kasy)
nosze okolo 10 bp uh
Czyli na podstawie /\
Eq masz wystarczajace ja na twoim meijscu zamiast bohow kupilbym za cala kase uhy zrobil Biiiiiiig loota przez jakies 2 tyg a napewno zworci Ci się to i wtedy jezeli bedziesz chcial(moim zdaniem przed 40 lvlem kupwoanie bohow jest starata ale jak tak lubia ludzie to niech kupuja) kup soie te bohy bo kasa z loota ci sie zworci (no moze jak bedziesz robil loota na dragach lub cos takiego to dostaniesz ladnie w plecy xD)
sry ze tak duzo ale nie chce zeby moja wypowiedz byla bezpodstawna ja bohy kupielm na 40 lvlu (po hacku of course)
Edit:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kokos@
Stary kupuj bohy, kazda profesja potrzebuje ich jak najszybciej.
Moim zdaniem sb to badziewie nie warte swojej ceny, ale niektorzy maga odczowac roznice uzywajac ich jednak ja nigdy nie odczowalem. 
|
Widac masz baardzo durze wiadomosci sb to ty chyba mailes na tak zwanym OTS'ie bo tak jak mowisz to wynika ze w takim razie po co kupowac golden armory jak masz knight armor i nei ma prawie roznicy?... albo po cco komu dsm jak moze kupic c armor i nei bedzie roznicy...(oczywiscie mowie to jezeli byal by to prawda to co mowi kokos)