mam głeboko to co o mnie myślisz możesz być pewien że 13 latek ma zbyt mała wiedze by wykonywać taką pracę. 15 latki itp również nie ! wyobraź sobie że zaistnieć na tym forum nie muszę bo mi na tym nie zalerzy irytują mnie takie "dziecinne" teksty na tematy zupełnie was nie dotyczące. wiec z całym szacynkiem(na który jeszcze nie zasłurzyłeś ! ) ani ty ani twój kolega za pewne nie spełniaja wymagań no chyba że masz kolege informatyka po studiach z kilku letnim starzem. pozatym osoba pracująca w CipSofcie NIE MOŻE być aktywnym graczem i interesować się tibią w inny sposób niż czysto informatyczny było by to poprostu zbyt niebezpieczne dla cipsoftu polak pracujący w cipsofcie majacy aktywną postać ? na 100% on i jego koledzy w niespotykany sposób zdobędą najlepsze przedmioty podniosą skille mlvl czy też lvl... wiec prosze cie @up (nie przywiazuje wagi do twojego nicku) nie kontynuuj pogrążania się w przynajmniej oczach.
btw. obecnosc na forum w postaci posiadania 1000+ postów które nic nie wnoszą do rozmowy tylko dają do myślenia na temat ich autora jest chyba bezsensownym marnowaniem twojej klawiatury i zbędnym zaśmiecaniem serwerów strony. bez obrazy nie chce nikogo urazić ale poprostu skończcie te wszelkie smutne wpowiedzi "gdyby nie niemiecki" bo to odrobinke żałosne. nie odpowiadaj na ten postt @up bo nie będe sie kłucił z 13 latkiem.
pozdrawiam
|