Cytuj:
Oryginalnie napisane przez japa21
Omg, weź nie udawaj jakiegoś elokwentnego człowieka [co chwile teksty typu 'jak ktos nie wie' itd..], nie znasz sie za bardzo na ekonomii serwera wiec nie zabieraj glosu. Podziekuj aureliusowi ze zrobil ta price liste, bo jak osiagniesz wyzszy lvl to i bedziesz czerpal z tego korzysci. A wtedy nie sadze, zebys znow tak troszczyl sie o nizszych lvlow -.- . Wogole na kazdym swiecie ludzie radza sobie z pricelista robiac inne chary do sellowania itemow po cenie, jakiej oni zadaja.
BTW - 'epitet' to nie tylko obraźliwe slowo, ale glownie okreslenie rzeczownika?.
|
czy ja powiedzialem/napislaem, ze jestem elokwentny? przeciwnie, zwykly sredniacha ze mna

a teksty w stylu jak ktos nie wie sa wg mine najlepszym sposobem wyjasnienia pewnych rzeczy, przynajmiej na moj prosty chlopski rozum
jeszcze raz: tu nie chodzilo o elokwencje, chcialem tylko wyrazic swoja i nie tylko moja opinie natemat nagannego zachowania, ktore na domiar wszytskiego ubiera sie w idee pt. dobro serwera.
nie wiem dlaczego mam dziekowac tetrowi za jego hipokryzje. dla kogo jest ta price lista jelsi nawetjej autor sie do niej nie stosuje(prosze przeczytaj co napisalem jeszcze raz, i zastanow sie nad tematem powyzszego tekstu).
ja ine troszcze sie o nizszych ani tym bardziej wyzszych lvl. nie neguje p listy bo chce sprzedawac droga runy a kupowac tani eq.
rozumiem, ze twoja ocena jest powodowana tym jakimi ludzmi sie otaczasz i nie przywykles, ze ktos moze cos robic nie dla zysku, tylko np dla jakichs zasad, albo bo nie znosi - jak ja - hipokryzji(powtarzam sie, ale widac jeszcze za malo skoro wciaz musze to robic).
a co do "epitetu". bardzo sie ciesze ze jestes taki precyzyjny. mi rowniez zalezy na tym by slowa ktorych uzywam byly precyzyjne. alejak juz to robisz to rob to dobrze. epitet to jest okreslenie przymiotnikowe rzeczownika, ale to nie jest dyskuja akademicka.
eiptety to potocznie wyzwiska o czym mozesz przeczytac w slowniku PWN.
dzikuje za pomoc i cenne uwagi