Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex
Eh no niee... a co Ty żeś sobie pomyślał ??...Nie moge uwierzyc. Chciałeś żeby ktoś (lub Ty) zarabiał duzio pieniendzy i byl baldzo slawny na tibia.pl i by mu wsyscy itemy dawali. Daj spokój to chyba JASNE że od 18 roku życia jest ta praca. Bye
|
Przykro mi ale napoczątku wydawało mi się to pracą podobną do tutora(poprostu człowiek robi w domu mapy na jakimś programie,i wysyła je do cip softu za friko,poprostu dla przyjemności)a dopiero po przeczytaniu dokładnie newsa domyśliłem się,że chodzi o normalną pracę.
I nie myslcie sobie,że byłem przekonany że 15 latkowie mogą pracować dla cip softu,przeciez to oczywiście -.-
@ Ktośtam
Uważasz że każdy 13 latek ma ograniczoną wiedzę,i musi byc gorszy od jakiś tam 16-18 latków?? Mylisz się,i ja znam bardzo dużo ludzi wszystkich pokoleń,równierz wiele młodych osób które są owiele inteligentniejsze od tych słabszych.
@ Raul
Nie twierdzę że normalne błędy językowe powinny być czymś do zarzucenia,bądź karania.
Bardziej rozumuje niedopuszczalne błędy jeżykowe jako:
Nei kooofa rpz,miem cooosh wy do nash moowicoe.
Niż napisanie g
ura
Bo najważniejsze żeby było czytelnie,i każdy mógł zrozumieć o co chodzi.
@ Reszta tam
Następne przykłady ludzi którzy twierdzą że są inteligentni,bo zgadzają się z jednym-dwoma inteligentnymi postami,dodając swoje "Dokładnie","Zgadzam się" a samemu nie potrafiąc nic zargumentować,i wyjaśnić.
Ja sam przyznaję wam rację,pomyliłem się w czytaniu newsa,i troche źle pisałem te posty.
Ale nie dam sobie wejść sobie na głowę nędznemu plebsowi,który cały dzien siedzi na forum,próbując coś z siebie wykrztusić i udać inteligentnego człowieka,dla mega notek "Super user","Bardzo inteligentny!" A jestem ciekawy czy gadacie tak "inteligentnie" w rl.
Cytuj:
mam głeboko to co o mnie myślisz możesz być pewien że 13 latek ma zbyt mała wiedze by wykonywać taką pracę. 15 latki itp również nie ! wyobraź sobie że zaistnieć na tym forum nie muszę bo mi na tym nie zalerzy irytują mnie takie "dziecinne" teksty na tematy zupełnie was nie dotyczące. wiec z całym szacynkiem(na który jeszcze nie zasłurzyłeś ! ) ani ty ani twój kolega za pewne nie spełniaja wymagań no chyba że masz kolege informatyka po studiach z kilku letnim starzem. pozatym osoba pracująca w CipSofcie NIE MOŻE być aktywnym graczem i interesować się tibią w inny sposób niż czysto informatyczny było by to poprostu zbyt niebezpieczne dla cipsoftu polak pracujący w cipsofcie majacy aktywną postać ? na 100% on i jego koledzy w niespotykany sposób zdobędą najlepsze przedmioty podniosą skille mlvl czy też lvl... wiec prosze cie @up (nie przywiazuje wagi do twojego nicku) nie kontynuuj pogrążania się w przynajmniej oczach.
btw. obecnosc na forum w postaci posiadania 1000+ postów które nic nie wnoszą do rozmowy tylko dają do myślenia na temat ich autora jest chyba bezsensownym marnowaniem twojej klawiatury i zbędnym zaśmiecaniem serwerów strony. bez obrazy nie chce nikogo urazić ale poprostu skończcie te wszelkie smutne wpowiedzi "gdyby nie niemiecki" bo to odrobinke żałosne. nie odpowiadaj na ten postt @up bo nie będe sie kłucił z 13 latkiem.
|
Po 1
Niestety moje teksty nie są dziecinne,dziecinne są niezargumentowane odpowiedzi na nie,ludzie którzy porprostu nie umieją na nie odpowiedzieć,i bronią się swoim wiekiem
Po 2
W tibie nie gram od pół roku,i nie mam zamiaru pracowac dla cipów.Powiedziałem tylko że mój kolega nadawał by się do tej pracy,pomijając jego wiek.Co wykorzystał wyżej wspomniany plebs żeby
popisać się swoją mega mądrością.
Po 3
Ciekawe po co mieć starz w takiej dziedzinie nauki,no wydawało mi się że to co umiemy robić na klawiaturce,to umiemy...
Po 4
"nie będe się kłucił z 13 latkiem..." aha,więc rozumiem że swoim wiekem(zakładam że 17 lat) Próujesz potwierdzić,że jesteś o wiele inteligentniejszy od młodszych pokoleń,i nie chcesz zadawać się z takimi niedorośniętymi głupkami..Ok jak chcesz,może i masz rację,ale naprawde zdarzają się wyjątki,ludzie którzy wychowali się nieco lepiej niż rozdziczałe skarabeusze